Virtuaaliystäväni

torstai 28. elokuuta 2014

Syksyn alun satoa

Elokuu on tuhrautunut pääasiassa kaikenlaisiin uusiin kokeiluihin, joista ei vielä mitään valmista ole tullut. Parit tossut kuitenkin olen tehnyt ja yhden maton saanut virkattua. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Nivalan tilan hahtuvasta neulotut ja huovutetut tossut. Hahtuvaa näihin kului 97 grammaa ja omaan jalkaan sopivat.
Toiset tossut olenkin poikkeuksellisesti tehnyt virkkaamalla. Virkkaukset eivät ole olleet sitä lempipuuhaa, mutta pikkuhiljaa näyttää tämäkin tulevan repertuaariin mukaan. Nyt vuorossa Kauhavan kangasaitan hahtuva ja kulutusta 86 grammaa. Ensin virkkasin suuren suuret


ja huovutin ne koneessa omaan jalkaan sopiviksi ja koristelin keltaisilla sydämillä neulahuovuttamalla. Ihanat on nämäkin jalkaan nyt kun syksy tulee ja kaipaa lämmikettä vanhoille varpaille.Matto taasen on lilli-ontelokuteesta, jota kului tähän malliin 1546 grammaa. Aikaisemmin en ole näitä hirmuisesti puninnut, mutta nyt ajattelin sen tehdä. Tätä samaista mattoa olen tehnyt aikaisemminkin, mutta eko-kuteesta, joka on mielestäni mukavampaa virkata kun on pehmoisempaa.


Poistolaarissa on edelleen lankoja jos kiinnostaa.


2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo nivalalaiset, ihan huopatossufiilistä!

    VastaaPoista
  2. Todella ihania ja lämpöisiä nuo molemmat tossut, ihan kohta niitä jo tarvitaankin.

    VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini