Virtuaaliystäväni

perjantai 30. toukokuuta 2014

Langat uusiin kohteisiin

Nyt on aika hengähtää, opiskelut on suoritettu ja tutkintopaperit plakkarissa. Näin sitä vain "vanhoilla päivillä" saatiin ammattikin suoritettua opiskelemalla. Nuorena tyttönä oli niin kiirus työelämään, ettei malttanut opiskella:)

Aikaisemmin näyttelin ufojen laskeutumisesta paperikassiin lankakerinä. Nyt on niitä yritetty hyödyntää uusiksi. Puro batikista neuloin uuden puseron Novitan ohjeiden mukaan. Kesä 2011 lehdessä on monta kivaa malllia, joista tämä pääsi toteutukseen. Lankaa kului melkein puoli kiloa. Kaula-aukko on siitä kiva, että sitä voi pitää pienellä tai sitten olkapäät paljastaen, jos on liian lämmin. Ohjeessa tunika neulottiin etu- ja takakappaleet erikseen, mutta minä päätin päästä helpommalla ja tein pyörönä.
Novitan virkkauslankaa virkkasin uudelleen liinaksi. Liina pitää kyllä vielä pingottaa, mutta olen kuitenkin itsestäni niin ylpeä, kun sain virkattua tällaisen, että kirjaan sen tänne jo nyt. Kauniimpihan se olisi tietenkin pingotettuna, mutta haittaaks se :) Tätä lankaa kului 85 grammaa ja ohje löytyy samaisesta novitan 2011 lehdestä.Yhdet sukat ovat myös valmistuneet, lyhytvartiset miesten sukat kokoa 42 seiskaveikasta ja näihin kului 104 grammaa lankaa.


8 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea vastavalmistuneelle!
  Onhan sulla melkoisesti valmistunut käsitöitäkin opiskelun ohella, eihän tuommonen tunika ihan hetkessä valmistu ilman muita ajanviejiäkään. Joten saat olla ylpeä itsestäsi sekä töistäsi syystäkin! Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea tutkinnon suorittamisen johdosta! Et ole päässyt laiskottelemaan kun noin paljon olet neulonutkin.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut valmistumisesta! :) Tunika on tosi nätti.

  VastaaPoista
 4. Kaunis tunika. Täytyy myöntää, että mä aina fuskaan ja teen alaosan yhtrenäisenä. Oli takki tai pusero. =D

  VastaaPoista
 5. Onnea valmistumisesta! Ja hieno tunika.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut valmistumisesta :)

  VastaaPoista
 7. Onnea valmistuneelle!
  Tykkään noista erilevyisistä raidoista tunikassa, antavat kivaa ilmettä!

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini