Virtuaaliystäväni

perjantai 11. lokakuuta 2013

Pitsiä ja vähän muutakin

Sukkasatoon sain tälle vain viikolle vain yhdet sukat, sillä nyt on tehnyt mieli muuhunkin. Sukkia. rakkaudella kirjasta tein Pointelle -sukat 38 kokoisena. Lankaa kulutin 73 grammaa 2½ puikoilla. Langasta ei tietoakaan, mitä sorttia se on, sillä vyötettä en ole koskaan nähnytkään. Jotain villasekoitetta kuitenkin, tuntuu ihan sukkalangalta :D


 Pakko oli välillä aloittaa huivin teko, sillä oli puutetta lahjasta. Revontulihan on aina hieno antaa lahjaksi ja tällä kertaa siitä tuli vihreä. Vironvillaa tähän kulutin 157 grammaa.


Jotain vähän erilaista tuli myöskin opeteltua. Makrameesolmut ovat olleet tähän asti minulle tuiki tuntematonta aluetta. Nyt siihen on tullut tutustutta hieman ja hauskaa oli. Jotain pitää vielä kokeilla tehdä. Tämän ohje on taika-lehdessä. Pöllö on tehty miniontelokuteesta.


7 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ja aina yhtä kaunis huivi. :) Tuleekin ihan nostalginn olo tuosta pöllöstä.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Tutun värinen huivi, mulla sattuu olemaan puikoilla huivi vironvillasta. Liekö peräti samaa väriä...Hieno pöllö:)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä oletkin saanut kaunista aikaiseksi. Ihania tosiaan.

  VastaaPoista
 4. Ihanan pöllön oletkin solminut.
  Huivista ja sukista tykkään myös,.

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat ja huivi ja hauska, erilainen pöllö :)

  VastaaPoista
 6. Pointellet on kauniit, itsekkin ne olen neulonut. Sinulla on ollut vain järkevämpi värivalinta... omani olivat niin tummat että kaunis pitsi hukkui siihen. =)
  Ihana pöllö ja niin totta tuo revontuli asia, aina upea lahja ja lisäksi mukava neulottavakin. =)

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini