Virtuaaliystäväni

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ihanainen snypaketti

Kusti oli tuonut postilaatikkoon pullean lähetyksen. Mitään en ollut tilannut, joten arvelin paketin tulevan snyyltäni. Vinkkasihan hän jo laittaneensa lähetyksen tulemaan. Tosin paketissa ei ollut lähettäjää, eikä mitään viestiä, mutta uskoisin silti tämän tulleen snyyltäni. Enkä kyllä ollut uskoa silmiäni saatuani paketin auki. Esiin pullahti kaksi ihanan pehmoisen tuntuista Sirdar Hug -lankaa, joka on sekin uusi tuttavuus. Niistä voisinkin tehdä itselleni ensi talveksi lapaset. Paketista pilkisti myös jotain ihanaa punaista, aniliinin värisiä mukinalustoja ja pannunalustoja. Nämä pääsevätkin heti käyttöön. Omalla nimellä varustettu pyyheripustin on myöskin söpönen. Kuitenkin se mikä tässä paketissa sai odottamattoman ilonpurkauksen esiin on tuo lapasten ohjekirjanen. Toinen toistaan ihanimpia lapasmalleja toteutettavaksi. IHANA kerrassaan. Saman sarjan sukkavihkonen minulla jo onkin ja tämän ohjelehden olemassa olosta en edes tiennyt.Ihanainen kiitos sinulle sny :D

11 kommenttia:

 1. Ihanan paketin olet saanut! Ensi syksynä on kyllä pakko tuohon osallistua, niin mukavalta puuhalta vaikuttaa :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan :)

   Seuraamalla tämän kevään sny:n blogia tai minun blogia pysyt ajantasalla, milloin alkaa syksyn kierrokselle ilmoittautuminen. Näillä näkymin elokuussa 2012.

   Poista
  2. Juu mukaan vaan, tämä on hauskaa:)

   Poista
 2. Hei! Juu minultahan se oli. Sorry, kun lähettäjä unohtui. Kiva, kun paketti oli Sinulle mieluinen.
  Sinun SNY

  VastaaPoista
 3. Kivan paketin olet tosiaan saanut.
  Minäkin ensimmäistä kertaa mukana ja ihan varmasti taas syksyllä mukana. On niin kiva laittaa SNY pakettia ja kiva on saada myös muutakin postia kuin laskuja :)

  Malttamattomana odotankin taas omalta SNYltä postia, hassu minä

  VastaaPoista
 4. Kivan paketin olet saanut :)
  Mukavaista viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Kivan näköistä lankaa ja tuo lapasvihkonen ihana,voi kun sellaisen saiski!

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini