Virtuaaliystäväni

torstai 12. tammikuuta 2012

Huopuu, huopuu

Hiljaa hyvä tulee :) Eipä ole tullut paljon valmista, työn alla on kyllä montakin työtä. Syksyllä ostin elämäni ensimmäiset hahtuvakiekot ja niiden työstämistä sitten hautonut tänne saakka. Nopeaa kutomista tämä oli ja hauskaakin. Tarkoitus oli ottaa valokuva ennen huovuttamista, mutta olin niin innoissani, että se sitten unohtui. Mutta tässä nämä nyt sitten ovat valmiina :)


 seisovat ihan itse pöydälläja pysyvät myös jalassa :) Ihanan lämpimät.

Huovutetut tossut: koko 37
Lanka: Nivalan tilan hahtuvakiekko
Kulutus. 101 g
Puikot: 4 Knittarit


Tervetuloa kaikki uudet lukijat!
Lukijapaneelissa on vielä tilaa, joten tervetuloa kaikille.
Arvontaankin ehtii vielä osallistua:)

Myyntilaarissakin kannattaa vierailla...

Kamalaa, miten tuo kommentointiosuus on mennyt pieneksi tekstiksi. Mitenkähän sen saisi muutettua?

11 kommenttia:

 1. Hienot!Teitkö pelkästään hahtuvasta? Neuloitko monenkertaisena lankana? Olen kyllä tehnyt huopuvasta langasta, mutten hahtuvasta, siinä on oltava niin kärsivällinen, ettei ole koko ajan poikki, vai minkälainen kokemus sulla?

  VastaaPoista
 2. Siitä onkin aikaa kuin hahtuvasta neuloin, mutta siitä kyllä tulee parhaat huovutus työt. Kauniit tossut olet huovuttanut!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mervi ja Neule-Kirppu :)

  Mervi: Neuloin pelkästään hahtuvaa. Kiekosta tulee yhtä aikaa kaksi vanaa, jotka neuloin yhdessä. Ajattelin aloittaessa, että mahtaako lanka pysyä koossa neulomisen ajan, mutta oli mielestäni yllättävän helppoa. Onneksi "käsialani" ei ole hirveän tiukkaa :)

  Mikähän kumma tähän kommentointiin oikein tuli, kun yhtäkkiä kaikki kommenttiteksit on hirmuisen pienellä fontilla. Höh, ei ymmärrä....

  VastaaPoista
 4. Todella nätit!Tykkään! :D Itte en tykänny tuota hahtuvaa neuloa ku se oli koko ajan katki ni myin kiekon sitte pois. :)
  Pitäis tässä joskus taas tavata.Jäi sitte tuos viime kuussa sinne tuleminen kokonaan välistä ku siin kaikenlaista oli.Viimestään ens kuussa sitte tuun käymään ku pääsen taas liikkeelle itte,mut saa meillä myös tulla käymään. :)

  VastaaPoista
 5. Jopas tuli söpöset, vautsi!

  VastaaPoista
 6. Onpas hauskat. itse en ole ikiuna kokeillut neuloa hahtuvaa, jotenkin vierastan sitä. Voisi tietysti olla jo aika kokeilla.... ;O)

  VastaaPoista
 7. Värikin on hieno:)
  Tosi pientä on präntti, oikein säikähdin ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille :)

  Lotta: Pitää kyllä tavata jossain välissä

  VastaaPoista
 9. Oih, näyttävät kyllä ihanan lämpöisiltä!

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini