Virtuaaliystäväni

perjantai 16. joulukuuta 2011

Siis MINÄ olen virkannut

Virkkaaminenhan ei ole koskaan ollut suosikkihommiani. Muistan nuorena tyttösenä virkanneeni liinoja kalalangasta ja siitä on jäänyt kammo. Sormet oli aina kipeänä, koska lanka oli kovaa ja hankasi sormia. Nyt sitten ihan omaksi kiusaksi ajattelin kokeilla villalangasta virkkaamista ja valmistakin tuli :) Tämä tuli kyllä aloitettua jo keväällä, mutta KyJy sekoitti valmistumista.Ihastuin tähän seiskaveikan väriin ja siitä sitten väkersin paloja peräti 128 kappaletta. Yhdistin palat virkkaamalla kiinteitä mustalla veikalla. Kiersin myös reunukset mustalla ja kokoa tälle peitolle tuli 105 x 210 cm. Halusin tästä pitkän, että mieskin pystyy torkkumaan sen alla. Painoa tälle sitten kertyikin huimat 1745 grammaa.


Lopuksi täytynee tunnustaa, että virkkauspelko katosi villalangan myötä, mutta ei tästä ehkä "pakko saada tehdä"-tunnetta tullut, vielä..............
Muutamat sukat ehdin vielä pukinkonttiin tekemään, näiden yhteiskulutus oli 236 grammaa.


Nyt pitäis varmaan jo alkaa laittaa joulua tähän matalaan majaamme, joten käsityörintamalla taitaa nyt hiljentyä.

HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA!

10 kommenttia:

 1. Voi kun kaunis peitto! Hyvinhän se virkkaus on onnistunut, mulla on hieman samanlaiset tuntemukset virkkaukasesta jostain syystä. Mutta nythän voit lisää virkata. Leppoisaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Tuo uusi peittosi on tosi kaunis !
  Ai muutamat sukat ? :))
  Olet ollut ahkera !

  VastaaPoista
 3. Voi miten nätti peite! Ja niin valtavan työn olet siinä tehnyt, että tulipa ainakin testattua virkkaamisinto. Minäkään en muuten oikeastaan tykkää virkkaamisesta, mutta silti minä haluan aina joskus virkata. Silloin aina mietin, että on se ihminen kumma, kun haluaa tehdäa sitä, mistä ei tykkää. ;D

  VastaaPoista
 4. Vastavierailulle tupsahdin. Hienon peiton olet saanut virkattua. Itselläkin on tuota samaa seiskaveikkaa jaolen siitä virkannut jakkua, tai olisiko tuo neuletakkia, ei vaan meinaa tulla valmsita. Vaikka omat sormeni syhyävät kokoajan virkkuukoukun kimppuun, on kai pakko tunnustaa, että yksikin palapeitto minulla on ollut jo kaksi vuotta kesken... :O( mutta kyllä se valmistuu...joskus..

  VastaaPoista
 5. Ihanan peiton olet virkannut. Tuo sateenkaari sopii kyllä mainiosti isoäidinneliöihin.
  Ehkä itsekin jonain päivänä jonkun raitalankapeiton virkkaan :)
  -SNY-

  VastaaPoista
 6. Hauskaa joulunaikaa!

  Onnittelut KyJyjen loppuunsaattamisesta! Mulla taitaa jäädä kesken, mutta ei haittaa :-)

  VastaaPoista
 7. aivan ihana peitto.minäkin tykkään tuosta sateenkaari raita langasta, niin pirteä.

  VastaaPoista
 8. Hienoja töitä. Hyvää joulunalusviikkoa!

  VastaaPoista
 9. Ihana peitto. Tosi pirteän värinen :).

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini