Virtuaaliystäväni

maanantai 24. lokakuuta 2011

Pettymyshuivi

Tämänkertainen kyjytyö oli pettymys kaikinpuolin. Neulominen takkuili alusta saakka, mallineule oli ärsyttävä ja lopputulos näyttää kamalalta. Ainut hyvä puoli tässä on huivin pehmoisuus. Novitan kevät 2011 lehdestä bongasin rose mohairista tehdyn huivin, malli numero 49. Takkuilevan neulomisen tuloksena päädyin muuttamaan mallia hieman ja lopputulos ei ollutkaan sitten onnistunut. Yläreuna näyttää kiertyvän rullalle, vaikka kuinka suoristaisi. No, tämä toimii lämmittimenä hyvin, kunhan se kaulaan kiedotaan :)


Lankana siis rose mohair, puikkoina 5½ ja lankaa kului 111 grammaa. Kyjytöitä olisi vielä 3 jäljellä ja mieli halajaa jo kaikkeen muuhun, niin paljon on uusia hienoja malleja tupsahdellut silmiin. Mutta mutta sitkeästi yritän tikuttaa noita loppuja valmiiksi saakka............ :)

9 kommenttia:

 1. Ihan nätti huivihan tuo on. :) Rose vaan on tuskallista purettavaa, jos tulee ongelmia. Tsemppiä loppujen kyjyjen viimeistelyyn! Homma maistuu jo ihan puulta, mutta hampaat irvessä teen jo viimeistä loppumetreillä. Aika hyvin noista on lopulta selvitty. Uusia ja parempia ideoita vaan tulee koko ajan lisää...

  VastaaPoista
 2. Eihän tuo paha ole ja tsemppiä kyjyjen loppuunsaattamiseen. Itsellä tökkii pahasti nuo kyjyt, kun kaikkea muuta kivaa tulee eteen koko ajan!

  VastaaPoista
 3. Ihan kivan näköinen huivi..ei saa olla liian kriittinen omiin töihin
  Kaunista alkavaa viikkoa

  VastaaPoista
 4. Kyjysi ovat hyvällä mallilla! Itselläni alkaa tulla pienoinen paniikki kaikkien keskeneräisten kanssa, kun uusia tekisi niin mieli aloittaa...

  Huivi on kuvassa ainakin kaunis, tykkään tuosta kuviosta :)

  VastaaPoista
 5. Täältä katsottuna,siellä on oikein kaunis huivi!

  VastaaPoista
 6. Kiitos piristysyrityksistänne, kyllä tuo jo vähän paremmalta näyttää :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis on tuo huivi!
  odottamasi paketti saapuu tällä viikolla, pahoittelut että henk. koht kiireet on heijastuneet paketin toimitusnopeuteen!
  -SNY-

  VastaaPoista
 8. Tästä katsottuna näyttää kauniilta huivilta. Sitä itse vain on liian kriittinen omiin töihinsä. Mutta tietysti harmittaa jos lopputuolos ei ole sitä mitä odottaa.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Neule-Kirppu

  Kiitos Sny, eikä mitään hätää tuon paketin kanssa ole. Hyvää kannattaa odotella :D

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini