Virtuaaliystäväni

maanantai 12. syyskuuta 2011

Mukava yllätys

Töistä tullessani postilaatikossa odotti pehmeä kirjekuori. Mitään en ollut tilannut, eikä mistään pitänyt olla muutoinkaan tulossa mitään. Enhän ollut edes ajatellut salaisen neuleystäväni muistavan minua muutoin kuin pakettien muodossa. Aikaisemmilla kierroksilla en muista saaneeni mitään itsetehtyä, joten tämä kuori oli todella mukava yllätys :) Kuoresta putosi ihana patalappu, joka kokonsa puolesta toimii meillä myös pannunalusena. Itselläni on kyllä ollut aikomus tekaista muutama patalappu ja tiskirätti, mutta aikaiseksi ei ole saanut. Siispä tämä tuli ihan tarpeeseen.



Ihanan paksu ja kuten minä tykkään, myös kirjava. Tämä pääsee meillä varmasti käyttöön. Kuinkas snyni osasitkaan arvata tarpeeni?
Salapoliisin työtä en päässyt tekemään, sillä kuoressa oleva leima oli sen verran suttaantunut, ettei edes postinumeroa saati paikkakuntaa voinut lukea. Toisaalta en kyllä viitsi hirveästi etsiskelläkään, sillä mukavampaa on kun salaisuus säilyy..... :)

Kiitos sinulle Sny tästä lahjasta :)

11 kommenttia:

  1. Saitpa kivan sadepäivän ilon!

    VastaaPoista
  2. Kiva että yllätys oli mieleinen :)
    SNY

    VastaaPoista
  3. Olipas kiva yllätys.
    Meiltä on taas jäänyt tapaamiset vähiin.Onkos sulla vkl mitä suunnitelmia?Ku toi kortti on takas taskussa ja autoki saatu hommattua ni vois vaik tulla joku päivä käymään. XD

    VastaaPoista
  4. Eikös vaan ollutkin mukava :)

    Lotta, tuuhan neulomaan, kotona taidan olla vkl :)

    VastaaPoista
  5. Voi kun nätti patalappu !
    Ja kiva yllätys, kun et osannut edes odottaa :))

    VastaaPoista
  6. Voi,miten hauska yllätys! Mukavaa iltaa!!

    VastaaPoista
  7. Tänne on aina kiva tulla, kun blogissasi lukee tuolla ylhäällä : lankoihin hurahtanut :)
    Meillä on jotain yhteistä :DD

    VastaaPoista
  8. Anneli: Se on kiva kuulla :) Hih, joskus tuntuu, että ei nuo tekeleet niinkään hetkauta, mutta kun saa/hankkii lankoja, niin se on huippua :D

    VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini