Virtuaaliystäväni

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Palmikkosukat ja tunnustus

Nyt on sitten viikko tehty töitä loman jälkeen ja heti se neulomisvauhti hiipuu, kun joutuu pakollisiin rutiineihin palaamaan. Valmiiksi olen saanut kuitenkin yhdet sukat kyjyilyyn. Yhdestoista valmistunut kyjy siis on palmikkokuviolliset pitsisukat novitan syksy 2010 lehdestä. Malli numero 64 tuli toteutettua jussilangasta, jota meni tähän pariin 95 grammaa. Lanka oli jotenkin takkuisen tuntuista, joten työ itsessään ei ollut kovin mielekästä. Malli taasen oli mukava, mutta jotenkin hassusti merkitty. Mallikerroksella olisi pitänyt palata aina taaksepäin ja minusta oli helpompi tehdä langan yliveto jo edeltävällä kerroksella. Hassusti kerrottu, mutta joka tätä mallia tekee, niin varmaan tajuaa tarkoitukseni. Sukalle tuli kokoa 38 ja omaan jalkaan siis hieman liian löysät, mutta eiköhän näille käyttäjäkin löydy :)


Tunnustuksia olen saanut kahdestakin blogista. Kiitos Linda ja Heffaklumpen.


Tässä pitäisi siis tunnustaa jotain....

Lempiväri: Sen varmaan kaikki jo tietääkin :) siis PUNAINEN
Lempiruoka: Pitsa
Minne haluaisin matkustaa: Australiaan

Tätä saa myös jakaa eteenpäin, mutta blogeja, joille tämän haluasin antaa, on niin monta, etten jaksa alkaa kaikkia kirjoittaa. Siispä jokainen saa ottaa tämän mukaansa :)

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, huomasin lukijakuntani kasvaneen roimasti, joten tervetuloa kaikille uusille lukijoille :)

2 kommenttia:

  1. Kauniit sukat :)
    Vitsit, että olet ahkera KyJyjen kanssa! Sulla ei kyllä tee tiukkaakaan saada kaikki valmiiksi :)

    VastaaPoista
  2. Hih, vielä on suurimmat työt alkutekijöissään :)

    VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini