Virtuaaliystäväni

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Puolet kyjyistä aloitettuna, huh huh :)

Pitää yrittää tehdä päivitystä tänne, vaikkei mitään valmiiksi tulekkaan :(
Yritetty on kuitenkin ja neulekasoja on nurkat täynnä. Nyt olisi puolet vaadittavista aloituksista tehtynä, siis vaan aloitukset, sillä valmiiksihan näitä ei taida kukaan saada. En kyllä ole pitänyt mitään kiirettäkään valmistumisten kanssa, sillä aloituksillahan tässä on ensin määräaika umpeutumassa. Tällaisen kasan näitä olen nyt sitten tehnyt.


Kuvaaminen ei ollutkaan niin yksinkertaista, kun kaikki sekoittuu toisiinsa, mutta tässä jokainen erikseen kuvattuna.

Kyllä kai näistä vielä joskus jotain.......

10 kommenttia:

 1. Huh!Alotus poikineen... :) Nätin näköset tulee nuista kärjestä alotetuista sukista. :D

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköisiä aloituksia. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita aloituksia! Minulla aloituksia kasassa vasta kahdeksan... Kun vielä viisi KYHiäkin kesken... No kun ne saan tehtyä, niin sitten täysillä KyJyilemään:)
  Laittelen sinulle sähköpostia kohta, minulla olisi sinull yksi ehdotus:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista.

  Lila, vastasin ehdotukseen :D

  VastaaPoista
 5. Kauniita aloituksia! Ja pitkällekin olet ne saanut jo tehtyä! Kyllä noista valmiita tulee:)

  VastaaPoista
 6. Herramunjees kun psyykkeeni koki notkahduksen kun avasin sivut :D Minulla ei pää mitenkään kykene käsittelemään ajatusta, että töitä iskisi tulille kuin korkeintaan kaksi samaa käsityölajia. Pää räjähtää pelkästä mahdollisuudesta! Minulle onkin uskomattoman vaikea ymmärtää, miten toisilla riittää sisua ja taitoa moiseen! Kadehtittavaa puuhaa siis kaiken kaikkiaan, minä nääntyisin jo pelkän henkisen taakan alle :D

  VastaaPoista
 7. Annis: Itsekin olin hyvin epäileväisellä kannalla tämän kyjyn suhteen, että miten tässä käy. Otinkohan liian isoja töitä jne....? Mutta nyt tuntuu, että koko ajan pitäis aloittaa vaan uusia ja uusia :D Kukahan ne tekee loppuun ja suurin kysymys kai kuuluu, että MILLOIN :D

  VastaaPoista
 8. Hyvän näköisiä aloituksia ja paljon pitemmälle tehtyjä kuin minulla :)Mistä lie oletkin noin kauniita mallineuleita löytänyt. Jään kiinnostuksella seuraamaan valmistumisia.

  VastaaPoista
 9. Hienoja aloituksia sinulla :)

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini