Virtuaaliystäväni

lauantai 18. joulukuuta 2010

Sukka jos toinenkin

Jotain pientä on tullut valmiiksi asti ja tässä niistä vähän päivitystä. Pitkävartiset violetin sävyiset sukat ovat omaan käyttöön, lanka seiskaveikan raitaa ja jämiä. Sinisävyiset tulevat pojalle ja lankana seiskaveikka. Myös mustat kyntöset ovat pojan käteen, lankana taas seiskaveikka. Punainen pipo tulee omaan käyttöön ja malli on Novitan talvi 2010 lehdestä hieman muunneltuna. Lankana Snyltäni saama karstavillalanka. Kirjavat sukat taasen on kudottu lankataian raitalangasta.


Alla olevat sukat neuloin tyttärelleni seiskaveikan raitalangasta ja malli novitan 2010  kevät lehdestä malli numero 1


2 kommenttia:

 1. Tulin tänne kiittämään Sinua mukavasta syksystä. Pakettisi ovat olleet tosi ihania, olen tykännyt niistä kaikista! Liityinkin jo blogisi lukijaksi heti salaisuuden paljastuttua, mutta vasta nyt ehdin tähän koneelle paremmin.

  Sukat ovat minulle juuri sopivat ja tulivat tarpeeseen - eikös sitä sanota niin että suutarin lapsilla (eikä kyllä itse suutarillakaan) ei ole kenkiä? ;)

  Hyvää Joulua Sinulle ei enää niin salainen Neuleystäväni!

  Toivottelee Maikki

  VastaaPoista
 2. Maikin opastamana tänne osasin ja monenlaista upeaa neuletta täällä ihailinkin. Nuo tyttäresi raitapolvarit esimerkiksi ovat tosi kauniit. :)

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini