Virtuaaliystäväni

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Päästä hartioille

No niin, nyt tässä alkaa jo jotain tulla valmiiksikin asti. Kyjy aloituksista numerot 13 ja 17 valmistuivat tänään. Nopeita neulottavia ja paksulla langalla vielä.Tämä numero 13 on tehty Novitan ohjeella lehdestä talvi 2010 malli numero 13. Lankana käytin jamboa, kun sitä yksi kerä vielä löytyi tuossa värissä. Lankaa kului 61 grammaa.


Tämä pipo (numero 17) taasen on tehty temposta ja malli löytyy samaisesta lehdestä numero 83. Tähän kului lankaa 86 grammaa. Molemmat pipot tuntuivat kelpaavan lasten päähän, joten ei turha tikutus. Seuraava tuotos on taasen ihan itselleni, ainakin näillä näkymin. Lankana käytin viime syksyn sny-kierroksella saamaani Kamenaa, jota kului 87 grammaa. Tästä tekeleestä olen erityisen ylpeä, sillä nyt astuin tuohon enkunkieliseen neulemaailmaan ja vieläpä onnistuin (luulisin ainakin).


Kyseessähän on tuo kaunis haruni-huivi, jota olen ihaillut melkeinpä joka toisessa blogissa. Malli oli todella helppo. Pingotuksen suhteen taasen olisin voinut onnistua paremmin, sillä kuvasta huomasin, että suipot päät olisi voinut pingottaa vielä leveämmiksi. Mutta ensimmäiseksi haruniksi tämä kelpaa vallan mainiosti. Tämä siis kyjyaloituksista numero 20.

Mutta ettei nyt menisi liiaksi itsensä kehumiseksi, niin vaihdan aihetta. Tänään postipoika pudotti laatikkoon jotain aivan ihanaa. Aiva uusi tuttavuus putkahti kuoresta ulos.


Ystäväni lähetti minulle vyyhdin wollmeisea ja katsokaa mikä upea väri :D Ensimmäinen reaktio vyyhtiä hiplatessa ei ollut sellainen kuin odotin. Vyyhti oli kova, mutta näyttäisi olevan niin tiukkaan kierretty, että tuntuu varmaan toisenlaiselta avattuna. Vielä en raaski purkaa, sillä kyjyt tulee tehdä ensin edestä pois. Mutta tämä vyyhti huutaa kovasti tahtovansa haruniksi, joten sehän siitä sitten aikanaan taitaa valmistua. Kiitos kovasti Lila, tämä oli ihana lähetys :)

7 kommenttia:

 1. Hieno aloitus englanninkielisillä ohjeilla! Haruni on yksi minunkin mielimalleistani.

  VastaaPoista
 2. Haruni on upea! Samoin muhkeat pipot. Ja tuo Wollmeise... huoh, täällä vasta haaveillaan moisesta... :)

  VastaaPoista
 3. Haruni oli minullakin aikanaan eka englanninkielinen ohje, hyvä valinta! :) Ja Wollmeisesta tulee varmasti myös ihana Haruni. On aika liukasta neulottavaa, mutta lopputulos on pehmeä. Huuhteluainekylpy pehmentää entisestään.

  VastaaPoista
 4. Upea Haruni! Vaikeinta huivissa on mielestäni aina se pingoitus;) Wollmeise, se on upeaa lankaa, lopputulos todellakin on pehmeä ja mukava lanka neuloa.

  VastaaPoista
 5. Kaunis haruni! Uskaltaisikohan sitä itsekin kokeilla...:)

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis tuo Haruni! Pitäisi itsekin uskaltaa jossain vaiheessa:)
  Hyvä kun lähetys on saapunut perille;)

  VastaaPoista
 7. Kaunis haruni, niin kaunis punainen! :) Kun itsekin saisi aikaiseksi...

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini