Virtuaaliystäväni

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Paluu arkeen

Vuosi on vaihtunut ja juhlat vaihtuvat arkeen. Viime vuoden viimeisistä käsitöistä on aika kirjoittaa. Ihan ensimmäisenä on pakko hehkuttaa snyltä saamaani joululahjaa. Paketista kuoriutui esiin ihanaa tummanpunaista Kamenaa ja kolme kerää ruskeaa Cortina-lankaa, joille oli mukana ohje huovutetuista tossuista. Pisteenä iin päälle oli kaunis enkelikoriste. Tossut on neulottu joulunpyhinä valmiiksi ja tänään olivat pesukoneessa. Tuossahan nuo ovat kuivumassa ja ihme kyllä ne taitavat jopa näyttää tossuilta. Kuvan laitan, kunhan kokeilen hieman koristella niitä ensin. Kiitos Soikka, tämä oli ihana lahja :)


Sukkia tuli myös neulottua, poika sai siniraitaiset seiskaveikkasukat ja punaiset pitsisukat seiskaveikasta on omaan jalkaan. Pitsisukkien ohje on novitan lehdestä 2010.


Töihin piti saada lämmintä jalkoihin, sillä työpisteeni on niin vetoinen paikka ettei ilman lämmintä meinaa pärjätä. Säärystimet on neulottu paksusta Novitan hip hop langasta. Nätithän nuo eivät ole, mutta kun piti pikaisesti jotain saada aikaiseksi.

Snyltä saamani lanka muotoutui vihdoin viimein valmiiksi saakka ja myös tämä on todella lämmin kaulan ympärillä :)

1 kommentti:

  1. Ai, että mä rakastan tota kamenaa monta vyyhtiä olis kerittävänä ja annista ajattelin kokeilla kameenalla

    VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini