Virtuaaliystäväni

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Yksi etappi takana :)

Kyllä nyt on neulealkuja nurkat täynnä. Kaikki kyjyaloitukset ovat nyt valmiit, eikä niistä yksikään ole vielä loppuun asti tehtynä. No, nyt sitten alkaa se tikuttaminen ja täytyy sanoa, että näissäkin aloituksissa on niitä, jotka eivät tuntuneet mukavilta, mutta kyllä ne varmaan tehtyä tulee. Yksikään ei ollut todella vastenmielinen;) Muutama työ tuntui vievän jo alottaessa mukanaan ja ne taitaakin valmistua ensimmäisenä. Tässä puolet töistä. Edellisethän on täällä


Ja näin sateisena aamuna kuvat ovat hämäriä, anteeksi siitä. Yksittäiset kuvat tulevat sitten tässä.


 Kyllä tässä työsarkaa riittää, mutta onneksi lomaakin on vielä jäljellä, joten jotain varmaan ehtii valmistuakin :)

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisempänä. Huomasin lukijakuntani kasvaneen muutamalla, joten tervetuloa teille kaikille ja toivottavasti lisää tulee;) Kunhan lukijoita on vielä lisää, sanotaanko vaikka 25,  niin saattaapi arvontaakin pukata.

12 kommenttia:

 1. Voi miten herkullisia aloituksia! Tulin tutustumaan blogiisi ja jäänkin tänne lukijaksi saman tien :)

  VastaaPoista
 2. Oletpa ollut ahkera! Itselläni vajaa puolet aloituksista valmiina... Kauniin näköistä tulossa!

  VastaaPoista
 3. Olet ollut tosi ahkera,mulla on vasta pari aloitusta tehtynä. Mutta onhan tässä vielä aikaa...Kivan näköisiä aloituksia!

  VastaaPoista
 4. Wau, olet jo saanut kaikki aloitettua! Uskomaton tahti. :) Itse vielä pähkäilen loppujen töiden kanssa, kun kaikki suunnitelmat eivät mahdu listalle, enkä osaa päättää mitä pudottaa pois... Tsemppiä tikutteluun!

  VastaaPoista
 5. Onpa sulla paljon aloituksia. Kivoja neuleita tulossa.

  VastaaPoista
 6. Ootpas tosiaan ollut ahkerana! Hienoa :) Mä ylitin just puolivälin noissa aloituksissa.

  VastaaPoista
 7. Säähän oot ollu ahkerana.Noh,nyt voi sit keskittyä siihen itte neulomiseen. :D Onko tuosta alpakasta tulossa kenties kämmekkäät?tt:n sivuilta?Ittellä on tollaset kämmekkäät tulossa dropsin alpakasta. :)

  VastaaPoista
 8. Olet kyllä ollut ihan mahdottoman ahkera. Itselläni on ollut ainakin alun perin hiukan samantyylinen ajatus, että pikapikaa kaikki alulle ja sitten vain rauhaisaa tikuttelua vaan ihan ei ole mennyt kuin Strömsössä tähän asti;)

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille, tosin tuosta ahkeruudesta en menisi kehumaan. Näin lomalla se on aika helppoa, kun jättää kaiken muun touhun pois.

  Lotta: oikeassa oot, taitaa olla sama malli:)

  VastaaPoista
 10. Heippa, täällä myös uusi lukijasi! Sehän on vain hauskaa, että voi aina valita, mitä työtä minäkin päivänä tekee, ihanat neulomukset!! tervetuloa myös romulyyli-blogiin, toivottaa riitta.

  VastaaPoista
 11. Tervetuloa Riitta Sinikka, tulen pian vastavierailulle :)

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini