Virtuaaliystäväni

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Ensimmäinen omatekoinen laukku :)

Vielä kerran ehdin ennen loman loppua vaivata teitä näillä plokkauksilla. Minulla on ollu jonkun aikaa odottamassa laukunkahvat ja nyt sain valmiiksi niihin yhdistävän tekijän. Kyseessä siis kyjyilyn kahdeksas valmistunut työ. Tämä laukku on kyjyaloituksista numero 9. Malli löytyi taas Novitan lehdestä, tällä kertaa syksy 2007 malli 1. Lankana oli ohjeen mukainen eli mambo ja sitä kului työhön 155 grammaa, kahvoineen paino on 200 grammaa, puikot numeroa 8. Kahvojen kiinnittäminen ei ollutkaan kovin hauskaa, mutta onnistuin kuitenkin. Tosin nyt mietin tuota laukkua katsellessani, että olisikohan pitänyt ommella yläreuna hieman löysemmin. Ajattelin, että pitäisiköhän noiden reunojen nousta tavallaan noiden kahvoja "kulmien yli piilottamaan nuo kulmat? No, katsotaan tottuuko silmä vai meneekö ompelu uusiin puihin. No onhan tämä ainakin punainen :D


Kylläpä on taas surkea kuva :(   No, ei voi mitään, kun ei osaa, niin ei osaa.

9 kommenttia:

 1. Kassit ovat kivoja ja aina tarpeellisia, kyllähän nainen tarvii laukun jos toisenkin. Ja punainen on just hyvä, yksi lempiväeistäni!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kassi! Minäkin nyt vasta hurahtanut tekemään itse laukkuja:) ja punainen on kyllä aina yhtä ihana!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kassi!
  Minulla on samanlaiset kahvat kaapissa odottamassa...

  VastaaPoista
 4. Kiva kassi! Kassintekoon kyllä hurahtaa helposti :)

  VastaaPoista
 5. Jonkun toisen blogin kautta löysin tämän ja heti piti laittaa suosikkeihinin,että osaan tulla tänne toistekkin. Tuon profiilisi esittelyn perusteella tästä tuli selvästi suosikki,kun siellä myös lankoihin hurahtanut nainen:D Kiva tuo laukku ja edellisen postauksen toppi on ihanuus.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ja tervetuloa kaikki uudet lukijat ja muut seurailijat :) Tuntuu kivalta, että joku viitsii minun väkerryksiä seurata.

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini