Virtuaaliystäväni

torstai 4. elokuuta 2011

Ufosukat ja samettinen tyyny

Kyjyily jatkuu ja nyt on jo kymmenen valmiina. Yhdeksäntenä valmistuivat pitkät sukat Schoppelwollen Fliegende Undertasse langasta. Näistä olisi pitänyt tulla identtiset kuvioltaan, mutta liekö käsiala vaihtunut hieman toisessa sukassa, sillä ei nämä nyt ihan samanlaiset ole. Kärjestä aloitin neulomaan, jotta saisin kaiken langan käytettyä. Tiimalasikantapääkin tuli kokeiltua ihan ensimmäisen kerran. Lanka riitti sopivasti polvitaipeeseen saakka ja sain kulumaan täydet 100 grammaa. Puikkoina toimi tällä kertaa novitan 2½ sukkapuikot. Kymmenentenä valmistui sitten tyynynpäällinen. Ohjeen otin Novitan syksy 2011 lehdestä, mutta lanka vaihtui samettilankaan. Lanka ei toiminut ihan niinkuin olisin halunnut, olisi varmaan pitänyt suurentaa puikkoja enemmän. Tässä käytin novitan 5 pyöröjä ja lankaa kului 125 grammaa. Ihan tyytyväinen en tähän tuotokseen ole, mutta josko seuraava sitten onnistuisi paremmin :)


Niin ja hei, arvontaankin ehtii vielä osallistua.

7 kommenttia:

 1. Mukavan näköiset sukat.
  Sinullapa on kamala vauhti, kun jo valmiiksi asti teet noita kyjy-töitä :)

  VastaaPoista
 2. ihanat sukat,sait tunnustuksen koska sinulla on niin ihana blogi.Hyvää torsti illan jatkoa.

  VastaaPoista
 3. kauniit sukat ja kiva tyynynpäällinen!

  VastaaPoista
 4. Hurja vauhti sinulla kyjyilyssä! Aina sitänei omasta mielestään niin onnistu, mutta tänne tuo tyynynpäällinen näyttää ihan hyvältä.

  VastaaPoista
 5. Hauskan näköistä lankaa sukissa, kivan väristä. Ja tyynypäällinenkin on kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit sukat!Kivan näköset nuista tuli,ja harvoin tollasista langoista identtisiä saa.Itte en enää ees raitalangasta yritä identtisiä saada. :D
  Ja ei toi tyynynpäällinen mun mielestä pöllömpi ole. :P

  VastaaPoista
 7. Kiitos kehuista, kyllä ne mieltä vaan lämmittää :)

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini