Virtuaaliystäväni

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kirjavaa kirjavaa

Näin sadepäivän iltana on ihan hyvä istahtaa hieman tarinoimaan käsitöistä. Hitaasti valmistuu, mutta valmistuu kuitenkin :) Sain toisen revontulihuivini valmiiksi eilen. Tämän tein vironvillojen jämäkeristä, enkä omasta mielestäni ihan onnistunut noiden värien sommittelussa, mutta ehkä tähän joku ihastuu. Puikkoina toimi tälläkin kertaa knittareiden 5½ pyöröt ja lankaa kului 160 grammaa.


Sukkia on tullut myös tehtyä itse koolatuista langoista ja näistähän tuli kirjavia kuin mitkä, mutta tykkään kovasti. Nämä perusmallilla tehdyt sukat halusi tytär ja näihin on käytetty Schoppelwollen admiral 6 fach lankaa 70 grammaa.


Näihin alempiin sukkiin taasen kului 85 grammaa schoppelwollen admiral bambulankaa ja malli on Suloisimmat sukat kirjasta malli kaimei. Lanka on sen verran kirjavaa, että kuvaan en saanut tuota kuviota onnistumaan millään. Luonnossa tuo kaunis kuvio kaistale näkyy kivasti eikä kirjavuus sotke kuviota ollenkaan.

7 kommenttia:

 1. Nuista ylemmistä sukistahan tuli nätit. :) Ja kuten sanottu,ei mikään nuista ruma ole,mielestäni. :D Ja kiitos viel kerran huivista.Sitä kyllä näillä keleillä tarvii,tällä hetkellä ihan hirvee sade täällä.Huhhuh!

  VastaaPoista
 2. Tuohan on aivan ihana huivi ja värit menee tosi hyvin, mielestäni onnistui! Ihanat on sukatkin!

  VastaaPoista
 3. Upea revontuli! Minäkin tässä tein Kaimei sukat,huomasin saman että oli hankala kuvata kuviota. Minäkin tein kirjavasta langasta. Kauniin väriset molemmat sukat.

  VastaaPoista
 4. Huivi on hieno, minusta värit menee tosi kivasti!

  Ja ihana toteutus kaimei -sukista. Pirteää lankaa! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania sukkia! Ja minustakin tuo huivi on erittäin kaunis:)
  Ostin muuten koolausta varten itselleni vyyhdin valkoista villalankaa Tallinnasta eilen, nyt jännittää että jäänkö koukkuun:D Tosin vielä Koolaidit puuttuu, hih!

  VastaaPoista
 6. Ihanan aurinkoiset sukkaset:)

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini