Virtuaaliystäväni

maanantai 9. toukokuuta 2011

Ilon ja surun päivä

Niinhän se on, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Nyt on minun osaltani tämän kevään snykierros sitten saatu päätökseen. Voi surkujen surku, tämä oli taas niin mukavaa. No ehkä syksyllä sitten uudestaan :) Oma salaiseni, jolle paketteja lähettelin oli Cate

Ilon päivähän tämä loppujen  lopuksi on, sillä nyt on salainen neuleystäväni selvinnyt. Tällä kierroksella minua on muistanut Pirjo ja hyvin onkin muistanut. Tänään tulleesta paketista löytyi taas ihanaa PUNAISTA lankaa.
Fabelia tällä kertaa ja mukana oli myös aivan ihania kantanappeja. Tällä kertaa napit olivat ihanassa vanhassa peltirasiassa. Näitä peltirasioita olenkin oppinut rakastamaan. Nehän ovat todella käytännöllisiä säilytysrasioita :) Addin pitsipyöröjä olen aikonut jossain vaiheessa itselleni hankkia ja nyt minulla on sellaisetkin 2½ 100 senttiset. Näitä täytyy kokeilla hetimiten johonkin huivin tekeleeseen :)Kiitos sinulle Pirjo, teit tästä keväästä hienon!
Kaikki lähettämäsi paketit ovat olleet mieluisia.

4 kommenttia:

 1. On mukava, että olet tykännyt paketeista. Minusta oli oikein mukava olla salaisenasi. Oikein aurinkoista kesää sinulle ja koko perheellesi.

  VastaaPoista
 2. Upean paketin olet saanut. Fabel on ihana lanka. Itsekin olen miettinyt seuraavalle Sny-kierrokselle osallistumista. Saa nähdä sitten syksyllä.

  VastaaPoista
 3. Ihanan paketin olet saanut!

  Neule-Kirppu: Eikun vaan syksyllä mukaan! :)

  VastaaPoista
 4. Olet kyllä upean paketin saanut:)
  Mukavaa tiistaita sinulle!

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini