Virtuaaliystäväni

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Ensimmäinen revontuleni

No niin, siinä se nyt sitten loistaa :) Elämäni ensimmäinen  revontuli  on tehty ja helppo oli neulottava. Edes pitkät nurjat kierrokset eivät tuottaneet tuskaa, sillä nurjan kierroksen aikana oli helppo seurata televisiosta tv-sarjaa Lost. Aloitin katsomaan tuota sarjaa uusiksi :) Mutta huiviin palatakseni, lankahan on tietysti vironvillaa, joka muotoutui huiviksi knittareiden 5½ pyöröillä ja lankaa kului 170 grammaa.


Uusi revontuli on jo puikoilla ja seuraavana sitten valmistui annishuivi, johon käytin langaksi itse värjäämääni zitron trekking naturea noin 60 grammaa. Annis olikin hieman haasteellisempi noiden nyppyjen takia, mutta mielestäni onnistuin aika hyvin. Puikkoina oli tällä kertaa addin 4 pyöröt. Langanpäät ovat vielä päättelemättä ja pingotuskin vasta vaiheessa :)

11 kommenttia:

 1. Upeita huiveja! Seuraava Annis onkin sitten paljon helpompi tehdä, kun on kerran nuo nypyt selättänyt. :)

  VastaaPoista
 2. Upeita ja koukuttavia huiveja:)

  VastaaPoista
 3. Ihania huiveja! Revontuli niin pirtsakka väreiltään. Mutta tuo Annis kiehtoo kovasti, kun en ole sitä itse vielä tehnyt, mutta monta jo nähnyt. ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniita huiveja molemmat ja yhtä koukuttavia;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille. Noita olikin mukavaa tehdä ja lisää teen itsekin.

  VastaaPoista
 6. Ihan nättihän tuosta anniksesta silti tuli. :) Ja oi vitsi mitkä ihanat värit tossa revontulessa..

  VastaaPoista
 7. Voi että upeita huiveja molemmat! Minulla on vielä tuo Revontuli tekemättä, mutta himottais kovasti kun näitä kauniita toteutuksia siitä olen nähnyt :).

  Ja kiitos kovasti tunnustuksesta! (ja anteeksi kun näin jälkijunassa kiittelen - olen vaan niin hurjan vähän istunut tässä koneen äärellä viime aikoina)

  Ja vielä kehun noita värjäysjuttujasi - ihanan raikkaan väristä lankaa, ja minusta sukat näyttävät vallan hienoilta! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Lotta ja Maikki.
  Lotta: Tuo annis näyttää luonnossa paremmalta kuin tuossa kuvassa. Laittelen uutta kuvaa kunhan saan sen otetua irti tuolta levystä.

  Maikki: Näin keväällä ei tulekkaan paljon joutuoaikaa, kun pitää ulkona tehdä kaikenlaista.

  VastaaPoista
 9. Blogissani löytyy sulle tunnustus, käypä kurkkaamassa:)

  VastaaPoista
 10. Tuo väri kyllä sopii revontuli-huiviin upeasti! Mulla on ollut pitkään aikeena tehdä oma revontuli, mutta en ole kyllä vieläkään saanut tehtyä... Tämän innoittamana aion kyllä ehdottomasti pitää sen to-do-listallani!

  VastaaPoista
 11. Heli: Itsekin tykkään tuosta väristä kovasti ja seuraavana taidan punasävyisen, joka todennäköisesti on vielä enemmän miun väri :)

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini