Virtuaaliystäväni

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Palkintohuivit

Sain kuin sainkin ennen arvontaa valmiiksi kaikki huivit, joita ajattelin arvonnan palkinnoksi tarjota.  Viimeisimmän huivin irrottelin tänä aamuna pingotuksesta.  Tähän huiviin ei sitten kuitenkaan tullut monen erivärisen kerän loppuja vaan sain kolmesta samanlaisesta ihan kelvollisen lopputuloksen. Kulutus tähän revontuleen oli 134 grammaa.Eilen siis täyttyi tuo 30000 kävijän raja, joten arvonta on päättynyt ja nyt onkin sitten voittajan arpominen edessä. Osallistumissääntöjä ei kaikki osanneet lukea, joten muutama arpa jäi joillakin saamatta, mutta kaikenkaikkiaan tähän arvontaan osallistui yli 30 arpaa ja niitä sitten kupissa pyörittelin. Yhden arpalipun sieltä kahmaisin ja TA-DAA.......................siinä lukee....................................Sude..........................Onnea!Kaikkiaan neljästä erivärisestä huivista saakin voittaja sitten valita itseään eniten miellyttävän. Tai jos Sude mieluummin ottaa noita tiskirättejä, niin on sekin sallittu vaihtoehto :DD

Laitahan tulemaan yhteystietojasi tuohon sähköpostiosoitteeseen, joka löytyy tuolta vasemmasta reunasta blogilistan yläpuolelta.

Myöskin Henna73 on saamassa jotain ylläriä bongatessaan tuon pyöreän luvun, joten hänenkin yhteystietojansa odottelen samaan osoitteeseen.

5 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle !

  Hienoja huiveja on.

  Sinulla on tosi paljon kävijöitä blogissasi. Minulla meni eilen eka kertaa päiväkävijöiden raja 100 rikki ja kävijöitä oli kaikenkaikkiaan 178 siis eilen.

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea Sude, sinä onnentyttö :)
  Upeita huiveja, noista on varmaan vaikea valita !!

  VastaaPoista
 3. Vaude mitä huiveja. Katteeks käy voittajaa. Onneksi olkoon hälle. :D

  VastaaPoista
 4. Jeskamandeera kun sydän ihan pomppas , kun huomasin oman nimeni :) Ihanaa, KIITOS. ♥

  VastaaPoista
 5. Onnea Sudelle! Ei tärpännyt meidän arvonnassamme, mutta täällä sitten, Simpuraa puolestaan onnisti meillä. Piiri pieni pyörii. :D

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini