Virtuaaliystäväni

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

22 lehteä

Pitkästä aikaa taas huivi.......:D Lankalaatu pysyi samana eli vironvillaa, mutta malli vaihtui pitsisempään. Tässä mallissa on kaksi vaihtoehtoa päättelyssä joko neulomalla tai virkkaamalla. Olen aiemmin tehnyt neulomalla, mutta nyt valikoitui virkkauspäättely. Itse pidän tästä enemmän, on jotenkin pitsisemmän oloinen.Sukkia tietenkin on tullut myös tehtyä ja tällä kertaa lankana ei ollut ensin jämälanka, vaan ihan täydestä vyyhdistä aloitin. Zeldalla on aina niin kauniita lankoja, että niitä ei ole oikein raaskinut edes neuloa, vaan ihan silitellä vyyhdillä. Nyt sitten kuitenkin  innostuin sukkaralliin pulmuset  nimisellä vyyhdillä, josta riitti kaksiin sukkiin. Toisissa sukissa on hieman myös joulusuklaata raidoittamassa.
Isäntä sai kauan odottamansa pipon, tosin tästä ei ole iloa ennen uusia pakkasia :DDViimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisempänä minua niin kovasti ilostuttanut paketti saapui eilen.
Voitin nimittäin etevien emäntien blogissa arvontapalkinnon, joka sisälsi kaikkea kivaa. Kiitos vielä kerran!


6 kommenttia:

 1. Tuo huivi on niin mahtavan kaunis, että pistää annelinkin ihan ääneen huokailemaan :)

  Mukavaa loppuviikkoa ja terkut täältä mökiltä ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi ja vironvilla istuu siihen täydellisesti!

  VastaaPoista
 3. Upea pitsihuivi ja kyllä Zeldan langat ovat ihania!

  VastaaPoista
 4. Ja taas sinä olet saanut niin kauniin huivin aikaiseksi. Käsivoide-voitto tuli kyllä ihan oikeaan osoitteeseen, sillä johan noin ahkerassa neulomisessa kädet kuivaa ja voidetta kuluu =)

  VastaaPoista
 5. Jee! ;) Onpa muuten kaunis huivi, aivan kuin perhosen siivet!

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini