Virtuaaliystäväni

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Opettelua ja muistutusta arvonnasta

Olen jo kauan haaveillut neulekoneesta, joko omasta tai edes jos sais kokeilla jonkun toisen omaa. Nyt meille sitten koitti koulussa sellainen jakso, jossa oli mahdollisuus opiskella neulekoneen perusteet ja tehdä jotain pientä. Mielenkiintoinen laite, täytyy tunnustaa, mutta kyllä käsin neulominen on hauskempaa. Jotain pientä sain kuitenkin aikaiseksi, eli pipon. Tämä on tehty woolista, ja sitä upposi 86 grammaa. Kuvion olen itse rei'ittänyt, vaikkakaan ei taida olla oma keksimä kuvio. Muistelisin jossain nähneeni samannäköisen....Jämälankojen tuhoaminen jatkuu edelleen huivien merkeissä, tässä taas yksi pääteltynä.Ja tässä pingotuksessa, hups olipas huono kuva
Puikoillakin on vielä tuloillaan ainakin yksi sinisävyinen:)

Näistä jämähuiveistahan voisikin antaa arvontaan yhden valittavaksi, vai kelpaisko????

Muistutan siis myös tuosta arvonnasta, joka vielä jonkun aikaa käynnissä........

5 kommenttia:

 1. Niin nätti myssy tulikin harjoittelutyönäsi! Ja Revontulet aina yhtä ihania. Siitäpä kekkasin. että vpisin katsella Viron villan jämät, saisiko niistä Revontulen. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 2. Hieno myssy ja kauniita huiveja!

  VastaaPoista
 3. Neulekone voisi olla kätevä jotain isompaa ohkaisesta langasta tehdessä. Empä ole koskaan päässyt kokeilemaan. Hienon pipon sinä heti teit eka kerralla. Kaunis tuo kuvio .

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis tuo pipon koriste raita:)
  samoin nuo huivit on mahtavia.

  VastaaPoista
 5. Kauniin värikäs tuo huivisi. Tykkään tosi paljon :)

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini