Virtuaaliystäväni

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Maaliskuun viimeiset silmukat

Edelleen hitaasti, mutta varmasti:)

Sukkia sain tehtyä vielä kahdet parit viime kuun puolella, en vaan ole ssanut niitä tänne kirjattua. Neulekirja Tähkäpää ja muut lempineuleet on ollut hyllyssä jo pitemmän tovin, mutta vasta nyt sain tehtyä sieltä jotain. Joskus sukka voi olla tosi hassun näköinen ilman jalkaa, mutta jalassa istuu hyvin, Nämä parit ovat molemmat sellaisia.



Wallander sukat on neulottu BC Garnin Semillasta, jota kului 70 grammaa kokoon 37. Lanka oli uusi tuttavuus ja tuntui mukavalta neuloessa ja jalassa.



Sinivihreät Bones sukat taasen ovat Novitan tico ticosta, jota näihin upposi 60 grammaa kokoon 37. Nämä sukat varsinkin ovat typerän näköiset ilman jalkoja varsinkin kun näitä ei ole höyrytelty mitenkään.



Alimmainen kuva taasen esittää revontulihuivia, minisellaista. Ajattelin tekaista tyttären tuomasta mohairlangasta niin suuren revontulen kuin siitä saa ja kivasti passasi kierrokset langan pituuteen. Lankaa oli sata grammaa ja huiviin siitä kului 98 grammaa, joten sehän oli kuin laskettu siihen. Eikä kaaviostakaan tainnut jäädä kuin viimeinen reikärivi tekemättä. Tämä on ihan miun värinen :D


6 kommenttia:

  1. Kivoja neuleita! Minullakin on ollut tuo Bones pitkään listalla, pitäisi joskus tekaista!

    VastaaPoista
  2. Tuo huivi on kaunis, ihanat värit.
    Eikä sukissakaan moittimista ole, nättejä nekin on :)

    VastaaPoista
  3. Hyvän näköiset sukat ja tosi ihana huivi :)

    VastaaPoista
  4. Kivat värit revontulessa! Sukatkin ovat kauniit. Nuo Tico tico sukat ovat jännät, hyvin istuvat jalassa.

    VastaaPoista
  5. Yhä edelleen ihailen noita revontulihuiveja.Mahdanko joskus saada kerättyä niin paljon rohkeutta, että uskallan moista itse kokeilla.

    VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini