Virtuaaliystäväni

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Mielen piristystä

Viime viikolla posti toi minulle kaksikin mielenpiristyspakettia. Ensin tuli paketti, jossa oli arpavoitto neulomon Kaijan blogista. Kaija lähetti ihanan pussukan täynnänsä karkkia, jotka tuhoutuivat samantien ja kaksi kerää punaista nallelankaa. Oli muuten samaa lankaa, jota sain viimeisimmässä snypaketissani. Miten sattuikaan niin  mukavasti :) Toinen kirje tulikin ihan puun takaa yllärinä, kun Ertzu halusi yllättää mukavasti. Nyt saavat nuppineulat olla omassa tyynyssään ihan rauhassa ja muut neulat sitten omassaan. Kiitos teille molemmille Kaija ja Ertzu.


Hitaasti mutta varmasti edistyy myös peittourakka. Paloja on tällä hetkellä 50.  Montakohan noita tarvitseekaan tehdä, ei ole vielä tullut mittailtua :)Toinen neule, joka oli työn alla, on päättelyä vaille valmis. Siitä pitäis vielä vähän ommella saumoja ja sitten nuo tyttären siililapaset pitäis varmaan myös saattaa päätökseen.

4 kommenttia:

 1. ootpas herkkuja saanut..muistaakseni joskus laskin että parisängyn peittoon 264 palaa ja eihän sitä tullut koskaan tehtyä loppuun

  VastaaPoista
 2. Kivoja juttu posti tuonut:)
  Kohta ertzu on "kukittanut" kaikki neulomolaiset noilla ihanilla neulatyynyillä;) Mullekin on tullut sellainen:) Ertzu osaa ihanasti yllättää!
  Ihana iso kasa neliöitä!
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 3. huih, noinko monta pitää tehdä. No ei hätä, eihän mulla ole valmistumispäivää määrätty :)
  Lila olet oikeassa, Ertzu on oikea riemutehdas, on niin monet kerrat ilostuttanut muita, myös minua :)

  VastaaPoista
 4. Komean peiton saat noista neliöistä, kärsivällisyys palkitaan. Ertzu se osaa yllättää kauniilla kukillaan. Hyvää kevään odotusta sulle!

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini