Virtuaaliystäväni

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Sormivirkkausta

Unohdinpa melkein kertoa tällaisesta minulle uudesta jutusta, sormivirkkauksesta. Kävin viime viikolla tutustumassa tähän tekniikkaan. Kirjastoon oli järjestetty käsityöilta, jossa tutustuttiin uusiin neulekirjoihin ja saimme opetella paperilangalla virkkaamista. Alku oli todella hankalaa, mutta kun pääsi jyvälle niin alkoihan se sujua :) Tuotos ei näytä kovin hienolta, mutta itse olen aikas tyytyväinen. Onhan tämä vasta ensimmäinen opettelutyö. Kyllä tätä voisi varmaan koittaa tehdä uudemmankin kerran :)4 kommenttia:

 1. Aikas jänskää puuhaa..tuotahan pitää kokeilla..käsillä olen neulonut vuonna yks ja kas ennen nakki sotaa..mutta kun huivi valmistu iski jännetupen tulehdus...

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle enkelöimisestä viime syksyn sny-kierroksella. Olet ihana!

  VastaaPoista
 3. Hei, hyvältä näyttää! Haluaisin itsekin kokeilla sormivirkkausta, mutta en ole löytänyt netistä oikein ohjeita. Miten sinä olet tehnyt tuon omasi tai olisiko sinulla vinkata jotain sivustoa, jossa olisi ohjeita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun muistaisi:)

   Aloitin kolmella ketjusilmukalla, jotka yhdistin ympyräksi ja sitten silmukoita lisäiltiin sopivaan tahtiin, ettei työ lähtenyt kupruilemaan. Muuta ohjetta mulla ei ole, kun siellä kurssilla näytettiin käsi kädessä tekniikalla.

   Poista

Kiva kun kirjoitat blogiini