Virtuaaliystäväni

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Kuin suoraan sadusta

Lunta tulla tupruttaa ääh, ja kaikkea muutakin ihanaa :)

Tänään tuli pakettikortti postilaatikkoon ja pakkohan se oli lähteä tuonne lumisateeseen, vaikka tarkoitus oli olla kotosalla koko päivä. Pakettihan oli tietysti sny:ltä, tiesin jo odotellakin sitä :)

Mutta, mutta en olisi ikinä uskonut kuinka hienon ja toisaalta hieman "arveluttavan" paketin luulin saavani.


Paketista pisti ensimmäisenä silmääni pieni peltirasia, jonka tunnistin naistentarvikkeiden säilytysrasiaksi. Ajattelinkin snyni vihjailevan (kortin kirjoituksesta ilmeni, että sny on iässään minua edellä), että nyt tulen siihen ikään (synttärit tulossa), jolloin tarvitaan tippasuojaa muutoinkin kuin kerran kuukaudessa. Odotinkin löytäväni jotain inkotenssiin viittaavaa, mutta kyllä nauru maistoi kun rasian avasin :)


Katsokaa kuinka ihania nappeja rasia sisälsi. Ihania ihania ja vielä kerran ihania. Tämä rasia oli pienessä korissa, jossa myös oli mukana violetti pikkupyyhe.

Tulevien synttäreiden kunniaksi pakettiin oli pakattu tietysti myös herkkuja. Tuo suklaa oli aivan silkkaa kiusantekoa, sillä neulomon puolella olen suklaaboikotissa mukana. Kaikesta huolimatta se pysyy umpinaisena vielä tovin. MUTTA, MUTTA mitäs muuta, ette ikinä usko

paketista pullahti ulos myös leivos. Ja kuinka ihanan herkullisen näköinen mansikkasuklaapala. Onneksi ei tarvitse syödä vaan siitä kuoriutuu aikanaan pikkupyyhe. Tosin eihän tuota raaski millään edes aukaista, kun on niin soma. Niin ja ei tässä vielä kaikki. Olihan paketissa myös lankaa, mutta tämä paketti oli muutoin niin ihana, että tuo lanka meinaa aivan unohtua.

Tässä siis koko paketti herkkuineen päivineen. Lankahan on tuttua nallea yksivärinen punainen ja kukkaketo syreeni. Kaikenkaikkiaan tämä paketti oli yliveto piristämään lumen masentamaa olotilaa.

Suuret rutistukset olet ansainnut tämän lahjan myötä, kiitos sinulle sny. Olet ihana ja anteeksi kauheasti, etten malttanut odottaa synttäreihin asti.


5 kommenttia:

 1. Oi, suloinen paketti! Melkein tunnen syreenin ja suklaan tuoksun, napitkin ovat pikkuisia aarteita! Ihastuttava muistaminen.t. eräs SNY-rinkiläinen

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan paketin olet saanut!

  Tässä samalla muistelen sinulta viime syksynä saamistani ihania paketteja :). Fabelit muuntuivat muuten juuri sukiksi, käyhän blogistani kurkkaamassa :). Ja kylläpä sieltä kerän kätköistä löytyi aivan mahtavia värisävyjä! Kiitos siis vielä!

  VastaaPoista
 3. Oletpa saanut ihanan paketin:)

  VastaaPoista
 4. Oikein mukavaa, että pakettini piristi sinua. Kyllä sen paketin sai avata ennen synttäreitä. Minustakin oli ihana tuo kakkupala ja sinua ajatellen sen hankinkin. Olet mukava muistettava. Toivon sinulle keväisiä ja aurinkoisia päiviä

  T. Sny

  VastaaPoista
 5. Maikki, olit kiva muistettava ja jäit myös pysyvästi "seurattavien" listalle :)
  Sny, kiitos vielä kerran, hykertelen vieläkin tuota kakkupalaa. Lankahullu kun olen, niin tuntuu hullulta, että tässä paketissa lanka jäi toiselle sijalle :D

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini