Virtuaaliystäväni

lauantai 2. helmikuuta 2013

Tammikuun loput

Sain kuin sainkin jotain valmista tammikuulla vaikka kirjaaminen tänne blogiin tapahtuukin vasta nyt. Ensimmäisenä näytillä on minulle uutta toteutustapaa käyttämällä valmistettu taulu. Minä, joka olen inhonnut virkkaamista, olen nyt saanut jostain pienen kipinän kokeilla tuota virkkuukoukkua vähän sinne sun tänne. Tosin tämä tekniikka ei ole minua varten. Taulun kuviointikaan ei vastaa alkuperäistä, mutta kuteiden riittävyydestä johtuen tämä saa nyt kelvata.
Tämä on siis toteutettu helmivirkkauksella.....poppanakuteesta
Seuraavana kokeiluun päätyi Novitan Huopanen ja virkkuukoukku. Tein yhdestä kerästä niin suuren isoäidinneliön kuin vain sain ja huovutin sen pesukoneessa. Reilusti meni kasaan ja tästä saankin hienon pannunalusen. Näihin päätinkin käyttää kaikki huopaseni tuolta varastosta ja osaan voisin kokeilla tuota neulahuovuttamista ja tehdä jonkin kuvion :D Saa nyt sitten nähdä milloin on aikaa ja vihtiä...
Viimeisimpänä, mutta ei missään  nimessä vähäisimpänä pääsi kuvaan setti, joka on neulottu tunikasta jäljelle jääneistä Catalina alpakkasilkkilangoista. Ihan peruslapaset toisten lapasten alle lämmittämään ja kaulaan pääsee kierteelle neulottu kauluri. Näistä tykkään, ovat aivan ihania iholla.
4 kommenttia:

 1. Hyvän näköinen tauluhan siitä tuli. Tuubihuivi ja lapaset on nätit. Tuubeja on mukava pitää ja tehdä.

  VastaaPoista
 2. Onpa näyttävä taulu, on varmasti ollut iso homma virkata :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis taulu ja mukavan näköistä tuo helmivirkkaus.
  Pehmoisen näköiset huivi ja kintaat.

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini