Virtuaaliystäväni

tiistai 19. helmikuuta 2013

Mattoa pukkaa

Pari mattoa olen saanut valmiiksi asti jo jokin aika sitten, mutta ylös kirjaaminen on vaan jäänyt. On ollut niin paljon kaikkea muutakin toimintaan. Äidin vauvat ovat jo kasvaneet niin isoiksi, että kulkevat pitkän matkan takana työssäoppimassa ja heitä on sitten saanut kuljetella pitkin ja poikin maakuntia. Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja ajattelin tallentaa tänne nuo matot ennen kuin taas jotain muuta valmistuu.


Näiden mattojen mallit on otettu vuoden vanhasta loimien lomassa lehdestä ja tämä ensimmäinen on nimeltaan mansikka. Ei kylläkään punaisia mansikoita vaan ruskeita. Pitkän matkaa tein vain tätä mallikertaa ilman raitoja, mutta lähempää katsottuna tässä niitä kyllä on.


Ja kun vielä lähempää ja alempaa katsoo, niin tästä matosta löytyy myös muotoa, joka näkyy silmille ja tuntuu jaloille :DD


Toinenkin matto on samaisesta sidonnasta nimeltään silmu. Tästä tulikin pikkumatto ja värit ovat aika hempeät, mutta ihan kivatKuvio näkyy paremmin tässä....


Valmiina on myös neulejuttuja, mutta niistä hiukan myöhemmin, kunhan kuivuu pingotuksesta...

7 kommenttia:

 1. Oi oi oi !!!
  Upeat ovat molemmat.
  Mulla tulee vaan raitaa.

  VastaaPoista
 2. Hienoja mattoja. oi ku olis itellä paikka jossa tehdä.

  VastaaPoista
 3. Kauniita mattoja, tykkään noista väreistä. Minulla on mökin keittiössä, melko samanlainen, kuin tuo ylin :)

  VastaaPoista
 4. "Tuoreet" matot on aina ilo silmälle ja kivantuntuiset jaloille. Mun kangaspuut nököttää tyhjillään, odottaa uuttaa shaaliloimea. Kivat matot!

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini