Virtuaaliystäväni

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Ruskeaa raitaa ja neliötä

Kyllä on kiva, että saa noita keskeneräisiä valmiiksi ennen kyjyn alkua. Tässä valmiina puro batikista tehty liehuhelmainen pusero. Malli on novitan kesä 2011 lehdestä, malli numero 75. Koko M ja lankaa kului 660 grammaa. Puro batik on akryylilangaksi aivan ihanan tuntuista ja mukavaa neuloa. Käytössäkin meillä on kestänyt pesua ja pitoa, ainakin edelliset tekeleet.Toinen valmistunut tuotos meinasi aivan ufoutua, sillä yhdistäminen ei kiinnostanut. Palat on virkattu isoäidinneliöistä ja kiinnitetty tossun malliin. Lankana näissä tossuissa oli novitan villava, jota kului 43 grammaa. Vielä olisi keskeneräisenä tuo torkkupeiton tekele, mutta loppusuora siinäkin häämöttää :) Ai niin ja yhdet sukatkin taitavat olla jossain kopan pohjalla, mutta ne saavat odottaa siellä.

7 kommenttia:

 1. Tunikasta tulikin hyvännäköinen:)

  VastaaPoista
 2. Tunika on tosi kaunis:) Ja tossutkin vinkeät!
  Mukavaa viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis tunika! Itse huomasin että tuota Puro BAtikia on mukava neuloa kun työ etenee ihan rivakasti. Välissä kun tehnyt sukkia 2,75 puikoilla ja ne sukat vaan kestävät ja kestävät...onko mulla tosiaan näin isot jalat?...(kokoa 38:)) Nuo tossutkin ovat hauskat! Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, itsekin tykkään tuosta tunikasta.

  Heffaklumpen: olen samaa mieltä. Ohuilla puikoilla tehdessä joskus tuskastuu, kun tuntuu ettei työ edisty vaikka kuinka tikuttaa.

  VastaaPoista
 5. Juhlavaa Juhannusta!
  Ja tsemppiä KyJyyn! :o)

  VastaaPoista
 6. Iloista juhannusta sinne päin! :)
  Kaunis toi tunika!Voi ku jaksas ittekki tollasia tehdä,ja viel ku ne sopis mulle. XD Niin,ja nätti tuli tuosta puikkovirkatusta laukusta. :)
  Pitäiskö taas joku päivä ottaa yhteinen neulomis hetki?

  VastaaPoista
 7. Lotta: Tottakai me kohta tavataan :)

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini