Virtuaaliystäväni

lauantai 25. kesäkuuta 2011

Kyjy 1-5 aloitettu :)

Juhannus on kulunut tähän asti rauhallisissa oloissa ja olen saanut rauhassa palautua punaisen heran keittämisestä. Tämä juhannusherkku on meidän perheessä suurta herkkua ja sitä tulee joka vuosi keitettyä kymmenen litran kattilalla.   Tosin nyt tuntuu ikä jo alkavan painaa sen verran, ettei enää työpäivän jälkeen oikein jaksanut kunnolla valvoa. Torstaiaamuna nimittäin nousin viiden huiteilla töihin ja illalla hain maidon ja keittelin siinä yön aikana herkut valmiiksi. Nukkumaan pääsin perjantaiaamuna puoli kuuden maissa ja ylös pitikin nousta jo kahdeksalta. Kyllä meinas illalla silmät lurpsahdella umpeen väkisin ennen nukkumaanmenoa. Mutta tällaista herkkua meillä nyt on syöty perjantaista alkaen. Apinanaivokeitolta sanoi poikani kaveri herkun näyttävän :D


Perjantaiyönä siinä heran keittämisen aikana sitten aloitin myös ensimmäisen kyjyneuleeni ja kaikenkaikkiaan niitä on tullut aloitettua jo viisi. Ajattelin aloitella noilla suurimmilla projekteilla, niin on suurempi mahdollisuus saada niitä valmiiksi. Jotenkin tuo kuva tai nuo neuleen alut näyttävät hyvin yksitoikkoisilta, mutta kun punainen kaikissa sävyissään on lemppariväri niin näinhän tässä sitten kävi.

7 kommenttia:

 1. Täälläkin on herkuteltu juustokeitolla, kuten meillä sanotaan tuota juhannuksen seudun herkkua. Minä eläkeläisenä vain sain vapaasti valita keittoajankohdan päivään, joten ei tarvinnut yöunia sen takia menettää.

  Tuo KYJY kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta itse en siihen uskaltanut lähteä mukaan. Haluan vapaasti mennä kulloisenkin fiiliksen mukaan ainakin käsitöiden suhteen.

  VastaaPoista
 2. Minäkin lähdin mukaan saadakseni ainakin muutaman to do-listalla olevista töistä tehtyä. Näin ne tulee paremmin tehtyä, kun ne on aloitettu.

  VastaaPoista
 3. En ole rehellisesti sanottuna koskaa kuullutkaan tästä juhannuksen herkusta;) mutta herkutelkaahan te, jotka tilaisuuden saatte:)

  Tsemppiä KyJyysi ja mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Minäkään en ole koskaan tästä herkusta kuullut mutta hyvää on varmasti! Kauniita KyJy aloituksia olet jo monta ehtinyt tekemään!

  VastaaPoista
 5. Herkullista ruokaa ja herkullisia aloituksia... Mukavaa kesän jatkoa :)

  VastaaPoista
 6. Herkulliselta näyttää ruoka, mutta en ole minäkään siitä aikaisemmin kuullut:)
  Tsemppiä KyJyysi!

  VastaaPoista
 7. Kivaltahan kyjy-aloituksesi näyttää, suorastaan herkullisilta. Tuosta juhannus-herkusta en ole ennen edes kuullut!

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini