Virtuaaliystäväni

torstai 2. tammikuuta 2014

Paluu arkeen

Niin se vaan vuosi on taas takanapäin. Nyt on aika siirtää ajatukset tulevaan vuoteen ja summata mennyttä hieman. Joulukuu jäi plokkamisessa hieman vajaaksi. Sukat kyllä valmistuivat aattona. mutta plokkaamiseen ei ollut halua, eikä voimia. Joulu meni surullisissa mummuni poismenon merkeissäIhan kivat näistä tuli, vaikka välillä tuntui, ettei värivalinnat kovin hyvin mätsännyt. Tuota kantapäätä epäilin suuresti, sillä kaikki erilaiset kantapäät lukuunottamatta normaalia ovat aina olleet minun jalkaani huononmallisia ja huonosti istuvia. Tämä versio yllätti positiivisesti, sillä nämähän pysyvät jalassa tosi hyvin. Neulominen tosin oli välillä hyvinkin tylsää pelkkää suoran putken kutomista. Cookien sukkamallien jälkeen tosi aivotonta touhua, mutta lopputuloksen perusteella voisin todellakin tehdä vielä lisää näitä.

Pukinpakettiin kietoutui kommandopipo/kypärämyssy.6 kommenttia:

 1. Kauniit sukat niistä tuli! Mullakin oli epäilys noita sukkia kohtaan, mutta yllätyin positiivisesti. Hauska kommandopipo:)
  Osanotto ja hali .

  VastaaPoista
 2. Lämmin osaanottoni.

  Sukistasi tuli tosi hauskat.Näitä kalenterisukkia on ollut mukava seurata ja kaikki ovat upeita ja erilaisia:))

  VastaaPoista
 3. Kyllä sun sukista komeemmat tuli. =) Mut omistani oon ihan tyytyväinen, ihanan pirteet niistä sain. Ja tuo kommando näyttää just siltä, etten pojille kuvaa uskalla vilauttaa ku tahtoo kans tulis kylään, ;D

  VastaaPoista
 4. Kivoja sukkia ja tuo kommandopipo ihan mahtava kaikessa kauheudessaan! ;)

  VastaaPoista
 5. Kivat sukat ja pipo ,kiva kun olet taas täällä ja osanotto sinulle

  VastaaPoista
 6. Kommandopipo kamalan ihana

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini