Virtuaaliystäväni

maanantai 2. joulukuuta 2013

Sekametelisoppaa

Kaikenlaista on tullut valmiiksi tehtyä, mutta tänne ei vaan mukamas ole ehtinyt päivitellä. Laitellaan nyt sitten kaikki yhdessä rytäkässä. Oli ihan pakko lähteä mukaan jämälankajoulukalenteriin. Eilen siis tuli aukaistua ensimmäinen luukku ja sieltä paljastui tehtäväksi tällainenTänä aamuna sitten tuli uusi tehtävä. Tarkoitus olisi varmaan tehdä erilaiset jämälankasukat, mutta itse halusin aloittaa kärjet samalla värillä, kun ei kerran määrätty erilaisiksi :) Jotenkin tuntuu, että kun sukkien kärkiosat ovat samanväriset, niin muu sukka voi olla erilailla raidoitettu ja silti olla pari toiselle.Tässä siis tähän päivään asti tehdyt vinkit. Puhelimeni on harmaa ja lompakkoni valkoinen, siksi tuollaiset raitavärit.


Olen kokeillut myös paperisia tähtösiä, aikas hyvin meni vaikka oli ensimmäinen kerta näissä puuhissa.


Olenpa ollut myös neulontasaralla tekeväinen. Iki-ihana revontuli valmistui jo jokin aika sitten, mutta pingotus on kestänyt kauan. Tein tämän värisen jo yhden aikaisemmin, mutta koska lankaa jäi, niin toinen valmistui myös. Lankana tässä edelleen vironvilla, jota kului 158 grammaa.


Ja edelleen olen noissa Cookien sukkamalleissa jumissa. Rakastuin kaikkien noiden koukeroiden tekemiseen, enkä nyt malttaisi millään lopettaa, vaikka muutakin olisi tarpeen tehdä. Tässä komeilee Sake-malli. Terät ovat valitettavasti eri väriä, sillä lankaa ei saanut enää ostettua. Nämä ovat kokoa 37 ja lankaa meni 112 grammaa.


Valoryijyt ovat tähän aikaan vuodesta vallan verrattomia, ja sellaisen tein jo viime vuonna, mutta halusin toisen samanlaisen eri huoneeseen, joten ei muuta touhuun  hauskaan. Kuvauspaikka on hieman hassu, mutta määränpää on tällä hetkellä remontin alla, joten hetki vielä ennen asettumista.


Tämä seuraava on myös menossa tuohon samaiseen remontin alla olevaan huoneeseen, joten kuvauspaikka on taas väärä. Tälläisesta neilikkakranssista olen haaveillut jo pitemmän aikaa ja viimeinkin sellaisen sain aikaiseksi. Ikkunaan laitettuna todella kaunis.


3 kommenttia:

  1. Voi miten kauniit nuo valoryijyt ja kranssi ovatkaan.

    VastaaPoista
  2. Nuitten valoryijyjen tekoa haluaisin itsekin kokeilla. Ehkä ensi jouluna sitten. Mutta kauniita ovat. :)

    VastaaPoista
  3. Täällähän on valmistunut kaikkea ihanaa :)

    VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini