Virtuaaliystäväni

lauantai 21. syyskuuta 2013

Pitsisukkaa

Suuressa sukkakirjassa on upeita malleja. Niistä yksi pääsi puikoille ja lankana kulki työssä itsevärjätty Schoppel Wollen bambulanka. Kulutusta 51 grammaa 2½ puikoilla kokoon 37. Taisi olla toinen kerta, kun tein tuollaisen kantapään, joka tulee lyhennetyillä kierroksilla ja taisi olla nyt sitten se viimeinen. En tykkää sen ulkonäöstä sen kummemmin kuin tekotavastakaan. Suosin tästä eteenpäin vain noita "normaaleja" kantapäitä. Muutoin nämä on minusta ihan kivat, vaikka tuo värjäys onkin hiukka kirjava. Pitsi tulee kuitenkin esiin mallista, vaikka kuvassa ei ehkä siltä näytäkkään. Nämä ovat kuudennet sukat  heinälatoon.


9 kommenttia:

 1. Kauniit sukat! Mä en kans tykkää tuosta kantapään tekotavasta, en saa sitä kunnolla onnistumaan ollenkaan. Sä olet kyllä saanut tehtyä kauniit kantapäät.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Olen itsekin neulonut samaiset sukat, mutta vahvistetulla kantapäällä :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit ja suloisen väriset sukat! Minäkään en erityisemmin pidä tuosta kantapään tekotavasta, minusta se on jotenkin hankala tehdä eikä siitä saa siistiä. Sulla kyllä on hyvin onnistunut tuo kantapääkin.

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat ja hieno on värikin :)

  VastaaPoista
 5. Upean väriset sukat. Tykkään tuosta mallista, on mukava neuloa, mutta se vanha anopilta opittu kantapää on se paras kantapää.

  VastaaPoista
 6. Minusta tuohon lankaa kyllä sopivat nuo kantapäät kuin nenä päähän. Muutenkin sukat kauniit

  VastaaPoista
 7. Pirtsakat sukat:)Itse en olekaan neulonut mitään pariin vuoteen. Nyt kiinnostuin huovutuksesta, kun ostin alesta yhden kirjan, jossa on ohjeita huiveihin:)

  VastaaPoista
 8. Ihan nätti kantapää, mutta kyllä minustakin se perinteinen on kivempi tehdä. Kaunis väri!

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini