Virtuaaliystäväni

sunnuntai 18. elokuuta 2013

TA-DAA

Tänään en pitkästytä teitä ristipistoilla, vaikka projekti onkin edistynyt hieman. Tällä kertaa luvassa pientä jännitystä, sillä arvonta päättyi eilen ja nyt on voittaja selvillä. Arpalipukkeita kirjoittelin perinteiseen tyyliin pikkulappusille yli 60 kappaletta. Arvat heitettiin ja niitä pyöriteltiin pienessä punaisessa korissa. Korin olen muistaakseni saanut eräällä SNY-kierroksella.


Täältä korista arvan nostin ja siinähän luki erään lukijani nimi ja ta-daa......

Ei kun, kerronpa sittenkin ensin palkinnoista. Tarkoitus oli värjätä koolaamalla ja kevythappoväreillä, mutta etikka unohtui kauppaan ja kool aideja oli varastossa vain muutamia värejä, joten väriskaala ei paljon päätä huimaa. Värejä en saanut oikein kunnolla kuvattua, mutta näistä löytyy useita punaisen eri sävyjä , oranssia, violettia sekä pohjaväriä valkoista.
Näistä saa siis voittaja valita mieluisimman  ja voittajan nimihän se vielä puuttuikin eli voittaja on
Onneksi olkoon Repsu, laittelehan yhteystietojasi tulemaan tuolla oikealla ylhäällä olevaan sähköosoitteeseen viikon sisällä, niin laitan lankaa tulemaan:)

7 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle,ihana palkinto!

  VastaaPoista
 2. Kerkesin jo toivoa, että olisin saanut jonkun noista ihanan värisistä langoista, ei voi mitään :) Onnea Repsulle !

  VastaaPoista
 3. Oi joi, arvonta jäi väliin. Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 4. Onnea Repsulle, kauniita lankoja!

  VastaaPoista
 5. Jukra! Kiitos, piristi päivää kovasti! Ihania lankoja kaikki, mutta kivoin on tuo keskimmäinen. mitä tosta raaskii neuloa! :) pistän osoitetta tulemaan

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini