Virtuaaliystäväni

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kesälaiskuus????

Voi kun oikein nolottaa, kun ei saa tänne kirjattua mitään kuulumisia. Käsitöitä on tullut vähiinsä tehtyä, mutta niitäkään ei ole saanut aikaiseksi esitellä. No josko osan nyt laittaisin näytille. Ensimmäisenä  vironvillainen lumi, jonka ohje löytyy täältä. Lankaa tähän meni 103 grammaa. Aikaisemmin tämän taisin tehdä sivillasta.
Seuraavana jotain todella harvinaista minulta, virkattu liivi, jonka ohje oli vanhassa modassa (2/94). Ei ollut kotona mallia, jonka päällä olisin tuon kuvannut, joten saatte tyytyä tuollaiseen tasokuvaan, josta ei nää yhtään kuinka hieno se todellisuudessa on. Eikä kuva edes suostu kääntymään toisinpäin, joten olkoon nurin. Kotiväki on tässä lankana ja sitä humpsahti 378 grammaa. Oli oikeastaan aikas kivaa virkata tuollainen hiukka suurempi työ :)
Sukkia on aina hauska tehdä ja nämä onkin ihan tavalliset sukat muutoin paitsi että on varpaista aloitetut. Lanka on schoppel wollen zauberball crazy, jota kului 112 grammaa.
Olen olllut myös voitokas, tälläiset ihanat sukat sain Hannalta. Sukat tuli jo jokin aika sitten, mutta en ole saanut niistäkään blogattua. Kiitos Hanna näistä, ovat ihanat.
Piti tulla vielä lisäämään, sillä tänään posti toi vielä yhden voiton Eilalta. Kiitos Eila, nämä pääsee kyllä minun korviini. Aivan ihkut :D6 kommenttia:

 1. Kauniita neuleita, huivi on upean värinen ja virkatut liivit ovat aina kauniita.
  Minuakin vaivaa kesälaiskuus, ei tule paljon pääivitettyä blogi. Nyt roikun netissä kun sataa:)

  VastaaPoista
 2. Voi sinua... ei tuo laiskuus oikein näissä töissä näy.
  Kaunis huivi, ihanat sukat, liivi ja nätit korviksetkin.

  VastaaPoista
 3. Onpa ihania töitä tullut valmiiksi. Tosi nätti huivi ja virkattu liivi :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita käsitöitä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 5. Kauniita neuleita olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 6. Ainakin minun silmissäni olet tehnyt paljon mutta laiskottelukin ja muiden asioiden tekemeinen on joskus paikoillaan!

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini