Virtuaaliystäväni

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Eiku

Uusi kokemus lankamaailmassa oli tämän kertaisen huivin lanka. Sain joku aika sitten eräältä blogiystävältä vyyhdin wollmeisea, jota en ollut koskaan ennen päässyt edes hypistelemään. Kiitos Lila vielä kerran. Lanka on ollut hypisteltävänä ja ihasteltavana jonkun aikaa ja odottanut inspiraatiota siihen, mikä siitä tulisi isona. Vihdoinkin toteutus on valmis. Lanka oli vyydillä ollessaan jotenkin kovan oloista ja ajattelinkin, että taitaa olla liioittelua tuo wollmeisen ylistäminen. Neulontakokemus kuitenkin oli ennakko-odotuksia huomattavasti parempi ja  lopputulos vielä ihanampi. Kyllä  tätä lankaa mielellään kutoisi enemmänkin :Dmalli: Eiku huivi, ilman nirkkoreunaa
Lanka: Wollmeise
Kulutus94 grammaa
puikot: 3½ knittarit

11 kommenttia:

 1. Ihana huivi! Mulla on samanalainen kokemus ekasta wollmeisen kutomisesta, lanka pehmeni pesun jälkeen huomattavasti. Nyt sitä on jotenkin salakavalasti kerääntynyt kaappiin useampi vyyhti :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi. Mukava kuulla kommentteja wollmeisesta. Mulla 3 vyyhtiä kaapissa, oli pakko ostaa ku kaikki hehkuttaa sitä. Vaan neulontakokemus puuttuu vielä.

  VastaaPoista
 3. Kaunis väri ja kiva huivi! Kuva kuulla kokemuksia. Itselläkin vieälä kys. lanka korkkaamatta.

  VastaaPoista
 4. Sinun huivisi on paljon kauniimpi mitä alkuperäsiohjeessa! Pääsi minullakin tehtävien listalle.. ;oD

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini