Virtuaaliystäväni

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Viikon väkerrykset

Tällä kertaa lanka on taipunut sukkien ja lapasten muotoon, vaikka kesä tulee niin villaa täytyy neuloa:)

Kahdet sukat olen saanut puikoilta pudotettua. Toiset sukat ovat malliltaan tutut, jo kerran aikaisemmin tehty eli novitan 2010 syksy n:o 64. Seiskaveikkaa kului näihin sukkiin 108 grammaa ja kokoa sukille tuli 37.


Toisten valmistuneiden sukkien ohje löytyy ihanasta kirjasta, Sock club, join the knitting adventure. Löysin tämän kirjan paikallisesta kirjastosta ja omalla hankintalistalla se on myöskin. Mallina näissä I love gansey ja lankana Pirkanmaan kotityön kirjopirkka, jota kului vaivaiset 65 grammaa. Lankavalinta näissä sukissa meni täysin metsään. Olen jo aikaisemminkin miettinyt kirjavan langan ja pitsi/kuvioneuleen yhteensopivuutta ja tullut siihen tulokseen, ettei ne passaa ollenkaa yhteen. Näissä sukissa se korostuu todella hyvin. Kuviota ei erota muutoin kuin läheltä katsottaessa. Edessä ja takana kulkee sydämiä rivissä ja sivuilla kauniit palmikkojonot.


Yhdet lapaset olen myös saanut aikaiseksi. Malli löytyi Pirkanmaan kotityön lapaset ohjekirjasta, jonka sain snyltäni, kiitos vielä kerran :) Lankaa näihin kului 42 grammaa ja kuten kuvasta näkyy, taas kerran palmikoita:DD Tykkäänköhän???:)


Arvonta on edelleen käynnissä käykäähän kurkkimassa, jos ette vielä ole siellä käyneet.

11 kommenttia:

 1. Aina voi tehdä villasukkia :) Turkoosit on ihan kesäiset ja muutenkin tosihienot, kuten nuo toisetkin sukat ja lapaset.

  VastaaPoista
 2. Kauniita neuleita. Tuo turkoosin malli on tosi nätti, ja toteutus tosi raikas!

  VastaaPoista
 3. Kivoja, tuo eka jäi nakuttamaan, pitää varmaan tehdä itsekin, näytää niin mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 4. Tykkään kovasti noista turkooseista.

  VastaaPoista
 5. Kauniita! Ainahan villasukkia tarvitaan. Olen kanssasi samaa mieltä kirjavista langoista ja pitsisukista, mutta mullakin tulee useimmiten ostettua juuri tuota kirjavaa lankaa.

  VastaaPoista
 6. Ihania! Tykkään tosi paljon tuosta turkoosien sukkien mallista, kerran olen tehnyt ja varmasti tulee uudelleenkin tehtyä, on niin hyvännäköinen.

  VastaaPoista
 7. Kauniita kaikki !
  Mutta nuo turkoosit sukat on huippu kauniit !
  Oikein juhlasukat :D

  Mukavaa viikon jatkoa Sinulle !

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniita! Tykkään ton Kirjonpirkon sävyistä!

  VastaaPoista
 9. Hei! Kaunista olet taas saanut aikaiseksi! Tänään lähtee postiin viimeinen pakettisi. On ollut ihanaa, kun on saanut tuottaa toiselle iloa ja samalla saanut itsekin. Kaikkea hyvää Sinulle jatkossakin toivottelee vielä hetken salainen ystäväsi.

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini