Virtuaaliystäväni

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Sukkaa pukkaa

Pääsiäinen tuli ja meni. Kutomaan en pahemmin joutanut, sillä vieraat ottivat osansa ajastani ja hyvä niin, sillä välillä on  mukavaa olla vaan. Parit sukat kuitenkin valmistuivat hiljalleen. Viistosukat tein Aulin lähettämästä blogivoittolangasta. Lankakerä (100g) kului näihin sukkiin kokonaan, vain päättelylankojen päät sain työntää langanpätkien sekaan. Näitä tehdessä meinasi kyllä usko loppua. Tekeleet olivat välillä niin oudossa mallissa, että luulin jo lukeneeni ohjetta miten sattuu, mutta lopussa taas kiitos seisoi. Nämä on todella hyvin jalkaan istuvat.
Kylläpäs olikin vaikeaa kuvata sukkia omassa jalassa:)

Pääsiäisen kunniaksi oli ihan pakko tekaista myös kirjavan kirjavat perussukat.  Lanka on Vuorelman vetoa ja itse koolattu räikeän kirkuvan kirjavaksi:D ja sitä kului60 grammaa.
Sitten tulikin pieni tenkkapoo seuraavien tuotosten suhteen. Lanka loppui  peukalon verran kesken :(Mahtaisikohan joltakulta löytyä jämälangoista tätä cascade 220 lankaa???? Värinumero näyttä olevan 9469 ja jos joku ystävällinen sielu sattuisi tällaista minulle nökkösen löytämään, niin kulut kyllä  korvaisin ja langastakin maksaisin. En viitsisi tilata uutta vyyhteä peukalon takia.

21 kommenttia:

 1. Kauniit sukat.

  Itse haluaisin kokeilla viistosukkia, mutta ohjetta lukiessa.. taidan kuitenkin jättää väliin, kun en niitä kavennuksia (vai oliko) lisäykset, niin en ymmärtännä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile vaan, ei ne lopen niin vaikeita ollut vaikka välillä sukka oli sellaisella mallilla, ettei uskonut siitä tulevan oikean mallinen. Ohjeen kanssa vaan pitää ola tarkkana.

   Poista
 2. Ihanan värisiä sukkia! Minulle ei valitettavasti ole juuri tuota cascadea, sellaista marjapuuron väristä olisi ollut. Sinulle on tunnustus blogissani!

  VastaaPoista
 3. Hauskat nuo viistosukat. Pitäisiköhän joskus kokeilla?!
  Harmittavasti loppui lanka kesken. Valitettavasti minultakaan ei sitä löydy.

  VastaaPoista
 4. Viistosukat ovat ihanat! Mukavan pirtsakan väriset myös!

  VastaaPoista
 5. Pirteät sukat ja lapaset! :)

  VastaaPoista
 6. Hienot sukat! Hyvin passaa lanka sukkamalliin :)

  VastaaPoista
 7. Kiva malli noissa ylimmäisissä.

  VastaaPoista
 8. Viistot tosi hauskat! Kauniita kaikki!

  VastaaPoista
 9. Upeet - hauskat - viistosukat.

  VastaaPoista
 10. Ihania sukkia, etenkin nuo ylimmäiset !

  VastaaPoista
 11. Hauskoja sukkia! Harmittavasti loppui lanka kesken, mutta kun usein sattuu niin siihen tottuu... Ja hieno tuo edellisen postauksen Wingspan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niinhän se on tuon langanloppumisen kanssa. Täytyy muuttaa mallia kämmekkäiksi:)

   Poista
 12. Onpa hauskat sukat! :) Sähän oot saanu vaikka ja mitä aikaseksi.Edelleen ootan vkl jolloin ois aikaa tulla käymään.Harmittaa ku ei oo kerenny piiiitkään aikaan käymään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitäis tosissaan ottaa asiaksi tuo tapaaminen.

   Poista
 13. Hei! Sinulle on tulossa paketti lähipäivinä. Toivotteleepi SNY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos se tulla tupsahtikin tänään :) ja ihana onkin.

   Poista
 14. Nuo viistosukat on ihanat! Kiitos kun kerroit myös tuosta, että ne on välillä ihmeellisen malliset. Mä olen aloittanut ne monta kertaa, lukenut mielestäni ohjeen huolellisesti, mutta tuloksena on ollut kummalliset pötkylät. Sitten olen purkanut... Eli olisi vaan pitänyt jatkaa reippaasti. No, eikun vaan taas kerran puikoille. Kaikesta selviää... Ehkä myös viistosukista.

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini