Virtuaaliystäväni

torstai 9. helmikuuta 2012

Ensimmäinen sny paketti

Tänään sain postia snyyltäni, ensimmäisen paketin tälle kierrokselle. Ihana paketti tulikin :)
Väritoive on otettu heti huomioon ja mitä ihaninta punaista onkin. Lanka onkin minulle uusi tuttavuus ja onkin ihanaa että tulee muitakin kuin novitan lankoja (jotka tosin nekin ovat mieluisia), sillä täällä meillä päin ei ole kovin suurta valikoimaa muiden valmistajien  langoista. Mihinkähän tämä lanka mahtaa soveltua parhaiten, vinkkejä???
Mukana myös kahvia ja vielä sitä samaa, jota meillä juodaan normaalistikin, joten erinomaisen hyvin tulee käyttöön. Kahvia juodessa voi selata pientä kirjasta, jossa on aivan ihanan hupaisia lausahduksia, ihanien kuvien kera. Kiitos sinulle Sny, tämä on lupaava alku tälle keväälle :)

12 kommenttia:

 1. Kiva paketti. Lanka on minullekin ihan uusi tuttavuus, upean punainen väri.

  VastaaPoista
 2. Tuohan olisi vähn niin kuininun nimikkolankaa... ;O)
  Ja kirjasessasi on jo aivanihastuttava kansikuva, mitä liekään enää sisällä.

  VastaaPoista
 3. Kaunista lankaa löytyi paketistasi!

  VastaaPoista
 4. Ihanan paketin olet saanut :) Minä en vielä ole saanut tuliaisiasi postiin asti... Saamattomuutta ilmassa ;) Mutta tulee kunhan ehtii :D

  VastaaPoista
 5. Hei Simpura ! Kiitos paketti tuli perille ja lanka on juuri niin ihana kuin ajattelinkin. Olen lopettanut yllättäen sivuni... mutta tulen kyllä vierailemaan kaikkien ystävieni sivuilla jatkossakin.. itse en vaan tunnu enää saavan aikaiseksi mitään.. muuta kuin lapsenlapseni.... hih :) niin tuntuu nyt aika menevän sinne.... terveisin tatellu

  VastaaPoista
 6. Voi Lila, mitä sinä nyt olet mennyt tekemään???

  tatellu: hienoa että lanka oli mieluinen. Blogin ylläpito tuntuu joskus vievän hirmuisesti aikaa, mutta aika aikaansa ja kaikkeenhan aika ei riitä :)

  VastaaPoista
 7. Ihana paketti, hauskan kuuloinen kirja =)

  VastaaPoista
 8. Hieno paketti, mukavan punainen =)

  VastaaPoista
 9. Ihana paketti ja kirjan kansi kuvassa oon ihan selvästi mä

  VastaaPoista

Kiva kun kirjoitat blogiini