Virtuaaliystäväni

lauantai 27. lokakuuta 2012

Pimpinella

Nyt se on vihdoinkin tehty!!! Kun ensimmäisen kerran näin tämän huivin, niin päätin sen joskus tehdä. Aina on aloitus ollut mielessä, mutta aika ei koskaan tuntunut olevan oikea, kun jotain uutta halusin aloittaa. Varjokyjyilyn myötä laitoin kuitenkin huivin puikoille ja lopputulos onkin sitten mielestäni ihana. Kuviointi oli ihanan haastavaa, oli seurattava tarkoin myös nurjia kierroksia. Kaavioitakin oli monenlaisia..... :D


Kokoa tälle huiville 212x103 cm ja painoa 160 grammaa. Lanka on jotain tutematonta puuvillalankaa, jossa on kimallelanka tehosteena. Kuvista tuota kimallusta ei kyllä erota.



torstai 25. lokakuuta 2012

Palmikoita

Vaihteeksi samoslangasta :DD Tällä kertaa pusero, jonka mallin löysin novitan lehdestä kevät 2005 numero 10. Samoksesta on aina mukavaa neuloa, se on jotenkin kivan tuntuinen lanka. Tämä kuvio oli myös mukava, toisaalta helppo, mutta ei kuitenkaan liian helppo. 



Valitettavasti pusero ei näytä tässä kuvassa kovin kummoiselta, sillä nyt ei ollut sopivaa mallia kotosalla, jotta olisi voinut päällä kuvata. Joustinneuleen ja kuvion takia tuo pusero meinaa olla hassun mallinen. Kokoa tälle tuli S ja langankulutus oli 407 grammaa.





Myyntipuolelle heivasin joitain lankoja, jos kiinnostaa niin käykääpä myyntilaarissa tutustumassa.