Virtuaaliystäväni

tiistai 30. marraskuuta 2010

Villatakki

Työkaverini ihastui villatakkiini ja pyysi itselleen samanlaisen, joten tässäpä se nyt sitten olisi :)
Kuva ei tosin ole parhaasta päästä, mutta aikaisemmin blogattu valkoinen takki on samanlainen. Tästä takista puuttuu vielä napit, jotka ovat tuottaneet päänvaivaa, kun ei millään löydy mieluisia.



perjantai 26. marraskuuta 2010

Lämpöistä villaa

Voi kuinka ihanan paketin sainkaan taas kerran snyltäni. Ihan uusi tuttavuus on tämä Finnwoolin karstavillalanka. Mukana seurasi myös lapasten ohje ja todennäköisesti nämä langat päätyvätkin joko sukiksi tai lapasiksi. Kahvikissa pääsee taas myös nauttimaan erikoisuuksista joita paketin mukana seurasi. Kiitos SNY taas kerran, paketti oli osuva.

lauantai 6. marraskuuta 2010

SNY muistaa :)

Sain omalta salaiselta neuleystävältäni pienen välipalapaketin, että jaksan odotella varsinaista pakettia. Leffat ovat toinen mielipuuha tv-sarjojen ohella. Neulominen on paljon hauskempaa tv:n ääressä ja sainkin leffan (ei ole ennestään), jota seuratessa valmistuu pitkä pätkä tyttären puseroa. Sukulakut ovat myöskin hyviä ja niitä olikin sen verran monta, että raaskein jakaa perheellekin. Yleensä olen kyllä herkkujen suhteen nuuka :D

Kiitos sinulle SNY tästä paketista :)

maanantai 1. marraskuuta 2010

Keskeneräinen :)


Keskeneräisenä vielä tällä hetkellä on SNYltä saamastani meribell-langasta valmistuva pipo kaulahuivisetti. Lanka on ihanan paksua ja nopeaa neulottavaa. pipomalli omasta päästä ja kaulahuivi yksinkertainen 2o, 2n malli.Tästä tulee ihanan lämmin asuste.

Vähän lisää

Pienempiä tekosia on kuvattu seuraavissa kuvissa. Nuorempi poika halusi mustan päänmyötäisen peruspipon ja se tehtiin sitten isovelilangasta.


Ystävälleni tein siililapasia



Crystal langasta tuli tehtyä viisi lörppäpipoa ja yksi kaulahuivi, mutta kaikki ehtivät kadota maailmalle ennen kuin ehdin kuvata. Lanka oli yllättävän helppoa neuloa, vaikka pelkäsin paljettien haittaavan tekemistä. Eipä niitä kuitenkaan huomannut siinä puikkoja kilistellessä :D

Valmistuneita neulomuksia

Harvakseltaan tulee täällä käytyä, kun on niin paljon mukavampaa istua neulomassa. Mutta välillä täytynee laittaa kuviakin todisteeksi, että on sitä istuttukin :)

Tämä baskeri ja kaulahuivi on Puro kaarnasta, malli Novitan syksy 2010 lehdestä. Lankaa kului vajaa 5 kerää. Kyllä purolanka on sitten mukavaa neulottavaa.



Pojalle valmistui mustasta Isovelilangasta pusero. Malli on Novitan lehdestä talvi 2009, malli 28 koko L ja lankaa kului melkein kilo. Langat olivat samaa värierää ja luonnossa näyttääkin ihan yksiväriseltä, mutta salamavalo ja auringonvalo tuo esiin värieron, joka ei paljaalla silmällä näy.