Virtuaaliystäväni

maanantai 13. syyskuuta 2010

syyskuun sny paketti

Osallistuin tänä syksynä ensimmäistä kertaa salainen neuleystävä rinkiin (SNY) ja jännitystä on piisannut. Toisaalta jännittää kamalasti, että pitääkö parini minun lähettämistäni paketeista ja omien ylläreitten odottaminen on yhtä hermoja raastavaa. No tänään sitten odotus palkittiin ja postista tulla tupsahti  aivan ihana paketti, joka sisälsi ruskean/syksyisen värisen villalankalähetyksen ja lanka tuntui aivan ihanan pehmoiselta. Nämä langat tulevat päätymään mitä todennäköisimmin talvisiin asusteisiin minulle itselleni. Mukana oli myös suklaata ja kahvia sekä perheen lemmikeille puruluita, jotka on jo tuhottu.


Harjoittelua

Niinpä tässä sitten kävi, ettei kovin innokkaasti olla ehditty harjoittelemaan tätä uutta hommaa eli blogin ylläpitoa. Kokeilenpa nyt sitten lisäillä tänne kuvia tämän vuoden käsitöistä. Keväästä asti minulla on ollut pusero/takkibuumi neulomuksissa ja tässä tuotoksia.

Tämä toppi on Novitan Luxus Cotton langasta ja malli Novitan kesä 2010 nro 21.




 
Tämä pusero tuli neulottua tyttärelle. Samasta lehdestä malli nro 28. Lankana puro batik.
 
 

Myöskin tämä samaisesta lehdestä malli numero 61 ja lanka puro batik. Tämä lähti toiselle tyttärelle.



Poika halusi metsästyksen ajaksi lämpimän villapuseron, joten lankana seiskaveikka ja malli niin ikään novitan lehdestä syksy 2006 malli 8.


 
Omaan käyttöön tekaisin tämän villatakin. Malli löytyy Novitan lehdestä syksy 2009, malli 30. Lankana Tempo, jota olikin mukava neuloa.
 
Toki muitakin neulomuksia on tullut tehtyä, mutta niistä lisää myöhemmin