Virtuaaliystäväni

maanantai 23. joulukuuta 2013

23. luukku

Tänään neulottiin kirjan kansien värinen raita B sukkaan.




sunnuntai 22. joulukuuta 2013

21. ja 22.

Tällä kertaa kaksi luukkua, sillä eilinen jäi kirjaamatta. Eilen siis kysyttiin kaverilta/perheenjäseneltä väriä. Itse rajasin sen valinnan kuitenkin jämälankojen väreihin, joista sai valita. A sukka sai siis jatkoa sinivihreästä.


Sukka B taasen jatkui sillä värillä, jota oli sukissani tänään kun luin luukun ohjetta. Tällä tavoin B sukka jatkui samalla valkoisella kuin aikaisemminkin :)


perjantai 20. joulukuuta 2013

Meinasi jo unohtua

Hui, kun meinasi jo unohtua tämä postaus. Eihän näissä paljon eroa ole ollut tämän kuukauden aikan, mutta kun muut neuleet tuntuvat menevän salaisina, niin ajattelin sitten näillä luukun ohjeilla :D

Tänään oli siis sukka A:n vuoro ja astiastoni värisellä raidalla eli valkoisella....


torstai 19. joulukuuta 2013

19. luukku

Nousin tänä aamuna ylös tumman ruskeiden lakanoiden välistä ja niillä ohjeilla neulottiin tämän päivän luukusta sukkaa B. Kuvassa kyllä näyttää mustalta :(


keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Luukusta 18

Jos joskus lähtisin ulkomaille, niin haaveideni maana olisi Australia. Australian lipusta löytyy sinistä. punaista ja valkoista. Kaksi kolmesta valikoitui tämän päivän jämälankavillasukkajoulukalenterin luukun takaa löytyvään ohjeeseen. Väreillä jatkettiin B sukkaa.


tiistai 17. joulukuuta 2013

17 luukkua auki

Lempiunivormun väreillä tänään. Enpäs retkahtanut virallisiin vormuihin, vaan otin sellaiset värit, joita löytyy omasta lempiasusta. Asuni on kirjavan kukertavan sekavan värinen, joten tällä tänään...


maanantai 16. joulukuuta 2013

16. luukku

A sukalle jatkoa kotini värillä 16 kerrosta. Oikeasti talomme on sellainen haaleansinisenharmaa, joten jos oikein tarkasti katsot, niin voit nähdä tässä raidassa häivähdyksen sinistä :DD


sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Luukku nro 15

Lempihedelmän värillä jatkettiin tänään sukkaa B. Nektariinit ja persikat ovat ehdottomasti suosikkejani ja siitä tämä oranssinpunaisen sekoitus :)


Raitojen tekemistä on joulukalenterissa jatkunut jo niin pitkään, että kohta alkaa olla kantapäämerkin vuoro. Mitenkähän on muiden kanssasisarien pituuksien kanssa???

lauantai 14. joulukuuta 2013

14.

B sukan vuoro :)  Tänään jatkettiin 14 kerrosta silmien värillä. Sinivihreät kuulemma minulla, joten näillä mennään. Tosin lanka on varmastikin liian tummaa, mutta mitä siitä :)


Olen minä vähän muutakin saanut tehtyä tämän joulukalenterisukkaprojektin ohella. Pieniin jalkoihin tarvittiin parit sukkaparit, joten nehän oli tehtävä tässä välissä. Lankaa näihin kului vain 27 ja 33 grammaa. Tico tico ja wool ovat lankalaatuina. Kokoa sukille tuli 27.


Teinhän minä sitte aikamiehelle selänlämmittimen, mutta niin tylsää kuvaa en viitsinyt tänne edes laittaa.

perjantai 13. joulukuuta 2013

13. luukku

Tänään ohjeistettiin sukka A:n jatkoa eli 13 kerrosta pipon värillä. Mulla on monta mukavaa pipoa, joista sitten valitsin tämän värin :)




torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukalenterin puoliväli

Kahdestoista luukku ja ohjeena A sukalle 12 kerrosta sohvan tai työtuolin istuimen väri. eli ruskealla istutaan :D


keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Yhdestoista luukku

B sukka sai jatkoa kulkupelini värillä. Siis punaisella tietenkin :)



tiistai 10. joulukuuta 2013

10. luukku

Aamupalalla söin ensimmäisenä näkkileipää ja siitä juontaa juurensa tämä seuraava raita jämälankavillasukkajoulukalenterissa. Sukkaan B piti siis neuloa 10 kerrosta sillä värillä, mitä ensimmäisenä syö tänä aamuna.


maanantai 9. joulukuuta 2013

9. luukku

Yhdeksännestä luukusta tuli ohje neuloa 9 kerrosta ensimmäisen vastaantulijan paidan värillä sukkaan A. Itse kun olen kukonlaulun aikaan ollut ylhäällä jo tovin, niin mietin että nythän en aamusta ehdikkään ohjetta toteuttaa. Vaan eipä hätää, onhan mulla pari koiraa, jotka aina innokkaasti nousevat yhdessä emännän kanssa ylös :DD 
Tänään siis sessukan paidan värillä eli valkoisella.



sunnuntai 8. joulukuuta 2013

8. luukku

Jämälankavillasukkajoulukalenterin kahdeksannessa luukussa oli ohjeena neuloa sukkaan A   8 kerrosta maton värisellä langalla. Meillä on isossa eteisessä ruskea matto, jossa on kolmea eri sävyä ruskeaa, joten niiden keskivärillä tämä seuraava..


lauantai 7. joulukuuta 2013

Luukku nro 7

Tämän päivän luukun ohje liittyi sitten jäätelöön. Sukkaan B seitsemän kerrosta jäätelön värillä, jota nyt tekisi mieli. Näin aamutuimaan ei jäätelö oikein maistu, mutta yleensä vaniljajäätelö on se vaihtoehto, joten sillä mennään nytkin.




Kirjasin aikaisemmin tänne blogiin vanhempia käsitöitäni. Kaapin perukoilta löysin vielä ainakin  yhden ristipistoliinan ja kirjaan sen nyt myös tänne. 



perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivän luukku

Tämän päivän luukusta löytyi ohjeeksi neuloa sukkaan B 6 kerrosta värillä, joka alkaa oman nimen alkukirjaimella. Hetki piti miettiä mikähän väri se voisi olla. Päädyin kuitenkin ilmiselvään valintaan eli joulunpunaiseen. Punainenhan on muutoinkin se "paras" väri :), tosin kuvasta tuli hiukka liian tumma.



Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

torstai 5. joulukuuta 2013

4. ja 5. luukku

Eilen avatussa joulukalenterin luukussa ohjeena oli neuloa neljä kerrosta laukun/repun värillä sukkaan A. Minulla laukku ja kännykkä ovat samanvärisiä, joten raidasta tulikin leveämpi...


Tämän aamun luukku sensijaan käski neulomaan viisi kerrosta pyyhkeen värillä sukkaan A, joten sainkin raitaväriä. Pyyhkeeni on nyt pinkki.


tiistai 3. joulukuuta 2013

3. joulukuuta

Kolmannesta luukusta tuli ohje neuloa B sukkaan kolme kerrosta satunnaisella värillä. Mulla sattui käteen sukkapuffan jämä.




maanantai 2. joulukuuta 2013

Sekametelisoppaa

Kaikenlaista on tullut valmiiksi tehtyä, mutta tänne ei vaan mukamas ole ehtinyt päivitellä. Laitellaan nyt sitten kaikki yhdessä rytäkässä. Oli ihan pakko lähteä mukaan jämälankajoulukalenteriin. Eilen siis tuli aukaistua ensimmäinen luukku ja sieltä paljastui tehtäväksi tällainen



Tänä aamuna sitten tuli uusi tehtävä. Tarkoitus olisi varmaan tehdä erilaiset jämälankasukat, mutta itse halusin aloittaa kärjet samalla värillä, kun ei kerran määrätty erilaisiksi :) Jotenkin tuntuu, että kun sukkien kärkiosat ovat samanväriset, niin muu sukka voi olla erilailla raidoitettu ja silti olla pari toiselle.



Tässä siis tähän päivään asti tehdyt vinkit. Puhelimeni on harmaa ja lompakkoni valkoinen, siksi tuollaiset raitavärit.


Olen kokeillut myös paperisia tähtösiä, aikas hyvin meni vaikka oli ensimmäinen kerta näissä puuhissa.


Olenpa ollut myös neulontasaralla tekeväinen. Iki-ihana revontuli valmistui jo jokin aika sitten, mutta pingotus on kestänyt kauan. Tein tämän värisen jo yhden aikaisemmin, mutta koska lankaa jäi, niin toinen valmistui myös. Lankana tässä edelleen vironvilla, jota kului 158 grammaa.


Ja edelleen olen noissa Cookien sukkamalleissa jumissa. Rakastuin kaikkien noiden koukeroiden tekemiseen, enkä nyt malttaisi millään lopettaa, vaikka muutakin olisi tarpeen tehdä. Tässä komeilee Sake-malli. Terät ovat valitettavasti eri väriä, sillä lankaa ei saanut enää ostettua. Nämä ovat kokoa 37 ja lankaa meni 112 grammaa.


Valoryijyt ovat tähän aikaan vuodesta vallan verrattomia, ja sellaisen tein jo viime vuonna, mutta halusin toisen samanlaisen eri huoneeseen, joten ei muuta touhuun  hauskaan. Kuvauspaikka on hieman hassu, mutta määränpää on tällä hetkellä remontin alla, joten hetki vielä ennen asettumista.


Tämä seuraava on myös menossa tuohon samaiseen remontin alla olevaan huoneeseen, joten kuvauspaikka on taas väärä. Tälläisesta neilikkakranssista olen haaveillut jo pitemmän aikaa ja viimeinkin sellaisen sain aikaiseksi. Ikkunaan laitettuna todella kaunis.