Virtuaaliystäväni

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Twisted flower

Edelleenkin olen innostunut näistä Cookien sukista. Tällä kertaa vuorossa on twisted flower kirjasta sukkia. rakkaudella. Edelleen on lanka myöskin samaa, jota käytin noissa strickeneissä, eli roosanauhasukkalankaa. Samaista lankaa oli käytävä hakemassa käsityökeskuksesta lisää, on se niin ihanaa neulottavaa. Näihin sukkiin sain kulumaan 80 grammaa 2mm puikoilla. kokoa näille sukille taas se oma 37 :)


Nyt alkaa sukkasato olla tältä syksyltä ohitse ja minun osaltani sukkia lenteli tuonne heinälatoon 13 paria. Ensimmäinen vuosi mukana ja varmaan jatkossakin sinne tupsahdan.

torstai 24. lokakuuta 2013

Leppäkerttuja ruohikossa???

Kuten otsikko jo kertoo, olen löytänyt leppäkerttuja vihreällä pohjalla, ruohikolla????
No ei ihan ruohikolla, mutta väri kuitenkin passaa.


No muutama leppäkerttu löysi tiensä näihin nappisukkiin, joiden ohe oli novitan sukkalehdessä. Seiskaveikkaa näihin sukkiin meni 121 grammaa. Koko on taas 36-37. Oman jalan kokoisia sukkia on mukava tehdä. Nyt on heinälatoon viety tusinan verran sukkia.

Koukeroita

Sukkasatoon olin ajatellut kerääväni satoa enemmän kuin todellisuudessa olen saanut kerättyä. Heinäpaaleja on nyt vasta 11 paria valmiina kärrättäväksi heinälatoon. Tämä viimeisin on kyllä onkin ollut hitain tähän mennessä. Puikot olivat aikas ohkaset, vain kakkoset kooltaan ja lanka on roosanauha-sukkalankaa. Malli taas on Stricken, Cookien kirjasta sukkia. rakkaudella. Kuva ei kovin edustava kyllä ole, mutta näin taas tällä kertaa. Kokoa näillä sukilla on 36-37 ja lankaa kulutin 70 grammaa.



niin ja laitoin tännekin jotain ;)

perjantai 11. lokakuuta 2013

Pitsiä ja vähän muutakin

Sukkasatoon sain tälle vain viikolle vain yhdet sukat, sillä nyt on tehnyt mieli muuhunkin. Sukkia. rakkaudella kirjasta tein Pointelle -sukat 38 kokoisena. Lankaa kulutin 73 grammaa 2½ puikoilla. Langasta ei tietoakaan, mitä sorttia se on, sillä vyötettä en ole koskaan nähnytkään. Jotain villasekoitetta kuitenkin, tuntuu ihan sukkalangalta :D


 Pakko oli välillä aloittaa huivin teko, sillä oli puutetta lahjasta. Revontulihan on aina hieno antaa lahjaksi ja tällä kertaa siitä tuli vihreä. Vironvillaa tähän kulutin 157 grammaa.


Jotain vähän erilaista tuli myöskin opeteltua. Makrameesolmut ovat olleet tähän asti minulle tuiki tuntematonta aluetta. Nyt siihen on tullut tutustutta hieman ja hauskaa oli. Jotain pitää vielä kokeilla tehdä. Tämän ohje on taika-lehdessä. Pöllö on tehty miniontelokuteesta.