Virtuaaliystäväni

torstai 29. elokuuta 2013

Maaliviiva ylitetty

Vihdoinkin se on valmis :D Ei kestänyt kuin reilu yhdeksäntoista vuotta:DD, tosin olihan tämä varastojen perukoilla sen yhdeksäntoista vuotta. Olisihan se ollut kaunis lastenhuoneen seinällä, mutta ehkä tälle vielä käyttöä löytyy tulevaisuudessa. Tällainen tuli vasemmasta reunasta, elikkäs ne nallet sieltä puuttui.



ja koko taulu näyttää tältä. Kehystäähän tämä vielä pitää, mutta se jääköön tulevaisuuden töihin. Kokoa tälle koko taululle tulil 80 x 25 cm, joten ihan kiitettävästi oli pituutta ja sitä myöten tekemistäkin.




Monena vuonna olen aikonut osallistua myös sukkasatoon, vaan niin se on aina unohtunut. Tällä kertaa olen ehtinyt mukaan ja pääsin keräämään satoa heinälatoon. Vielä on aikaa ilmoittautua mukaan. Toivottavasti tänä vuonna saadaan ainakin yhtä iso sato kuin edellisinäkin vuosina.

perjantai 23. elokuuta 2013

Loppusuora????

Voisko jo sanoa, että loppusuora häämötää?? En tiedä, mutta vasemman reunan paikka on saavutettu:) Ei puutu enää kuinpalmu ja yksi eläinpariskunta, mikähän lie mahtaa puuttua? Vauhti vaan on hiipunut koulun alkamisen myötä. Opiskelu verottaa vapaa-aikaa sen verran, ettei enää kovin paljoa illassa ehdi tehdä. Nooan arkin edistymistä voit seurata näistä linkeistä Alkutilannejatkoa 1jatkoa 2.


Hauskaa viikonloppua kaikille!

sunnuntai 18. elokuuta 2013

TA-DAA

Tänään en pitkästytä teitä ristipistoilla, vaikka projekti onkin edistynyt hieman. Tällä kertaa luvassa pientä jännitystä, sillä arvonta päättyi eilen ja nyt on voittaja selvillä. Arpalipukkeita kirjoittelin perinteiseen tyyliin pikkulappusille yli 60 kappaletta. Arvat heitettiin ja niitä pyöriteltiin pienessä punaisessa korissa. Korin olen muistaakseni saanut eräällä SNY-kierroksella.


Täältä korista arvan nostin ja siinähän luki erään lukijani nimi ja ta-daa......

Ei kun, kerronpa sittenkin ensin palkinnoista. Tarkoitus oli värjätä koolaamalla ja kevythappoväreillä, mutta etikka unohtui kauppaan ja kool aideja oli varastossa vain muutamia värejä, joten väriskaala ei paljon päätä huimaa. Värejä en saanut oikein kunnolla kuvattua, mutta näistä löytyy useita punaisen eri sävyjä , oranssia, violettia sekä pohjaväriä valkoista.




Näistä saa siis voittaja valita mieluisimman  ja voittajan nimihän se vielä puuttuikin eli voittaja on




Onneksi olkoon Repsu, laittelehan yhteystietojasi tulemaan tuolla oikealla ylhäällä olevaan sähköosoitteeseen viikon sisällä, niin laitan lankaa tulemaan:)

torstai 15. elokuuta 2013

Suuria elukoita ja pieniä tavaroita

Posti toi tänään ihanan kirjekuoren. Arvasin kyllä heti, mitä paketti sisällään piti, mutta mukana oli yllätyskin. Kiitos Weba tästä arvontapalkinnosta, tykkään. Kirjeessä oli siis silmukkamerkkejä, PUNAISIA:D ja yllärinä kaulaan ripustettava mittanauha. Tällaista minulla ei vielä ollutkaan ja tarpeeseen tuleekin.



Ja matka ristipistotaulun parissa jatkuu suurten eläinten parissa. Edelliseen postaukseen on tullut taas uudet neljä päivää lisää ja nyt tauluun on ilmestynyt norsuja. Edellinen kuva löytyy täältä ja jonkin verran on taas edistytty:).....mutta matkaa on vielä.....




Edelleen muistuttelen tuosta arvonnasta, vielä ehtii muutaman päivän osallistua. Osa langoista jo odottelee valmiina ja jotain voisi vielä tehdä:)

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Hitaasti, mutta varmasti

Olen minä jotain saanut aikaiseksi. Hidastahan tämä on, vaikka istuisi monta tuntia yhteen soittoon, niin näkyvää ei paljoa tule. Hitaasti, mutta varmasti, valmiiksi tämä on saatava :D

Täällä kerroin aikaisemmista ristipistotöistä ja tässä on kuvan siitä, mitä on saatu aikaiseksi neljässä päivässä.




Muistuttelen vielä tuosta  arvonnasta.

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Vanhoja aarteita 2

"Käsityövarastokin" on joskus siivottava ja järjestettävä. Aloitin noilla edellisen postauksen kanavatöillä ja nyt jatkan ristipistoja ja muut kirjonnat osiolla. Monta kivaa taulua ja liinaa löytyi ja pitipä kaivaa liinavaatekaapistakin osa itsetehtyjä liinoja. Neljä valmista taulua ja kolme liinaa ja hui kauhistus, kun osa on ruttusia.

Talitintit

Karhumuori

Onnentonttu

Kukkaliina

Kukkaneliö

Kukkarinki

Harakat
Löytyipä sieltä vielä keskeneräisiäkin, kuten tämä WC-setti,

WC-setti

jonka tulisi olla valmiina tämän näköinen

Malli
 Ihan iskemätön pakettikin löytyi. Tämä tulisi tehdä erilaisilla pistoilla ja niistähän mulla ei kokemusta olekkaan. Tämä tuleekin siis olemaan haaste.

Pääsiäisliina
Löytyipä yksi keskeneräinen yhdeksäntoista vuoden takaa. Nooan arkkia aloin tekemään odottaessani kaksosia. Jouduin silloin puoleksi vuodeksi vuoteen omaksi  ja tuolloin ajattelin, että saan sitten lastenhuoneen seinälle kauniin taulun. Kuten kuvista näkyy, niin taulu ei valmistunut lasten syntymään mennessä. Taulu ei vamistunut myöskään syntymän jälkeen, sillä sattuneesta syystä aikaa ei ollut kovin paljoa ylimääräistä. Nyt tämä tekele tarttui käsiini ja sitä onkin pistelty oikein maratoonitahtiin.  Kyllä tämä joskus vielä valmistuu, vaikka sitten sinne lastenlasten huoneeseen :)

Nooan arkki oikea reuna


Nooan arkki keskeltä

Matkaa valmistumiseen on tosin vielä, sillä työ on edennyt hieman yli puolen välin. Keskikohta on tuossa katon keskikohdassa.

Nooan arkki vasen reuna



Nyt onkin aika synttäriarvonnalle. Tänään tulee tasan kolme vuotta siitä, kun aloitin tämän blogin. Paljon on vuosien varrella tehty valmiiksi ja paljon on vielä tekemättä. Alunperin aloitin tämän blogin kirjatakseni tekeleitäni ylös ja melkein kaikki tänne onkin tullut laitettua. 

Nyt siis alkaa arvonta, jossa taas tutut vanhat säännöt ja arpoja maksimissaan kolme

1.  arpa kun kommentoit tätä postausta
2.  arpa kun olet lukijani tuolla yläosan lukijapaneelissa ( voit liittyä nytkin)
3. arpa kun linkität arvonnan oman blogisi sivupalkkiin näkyville (voit käyttää yllä olevaa kuvaa)

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 17.8 kl 22.00. Voittajan ilmoitan täällä blogissa ja odotan voittajan yhteyden ottoa viikon.

Arvontapalkinto on vielä vaiheessa, mutta voittaja saa jotain mitä noista alakuvassa olevista saan aikaiseksi :DD


Piti tulla vielä lisäämään, että käyntikerroissakin alkaa olla kiva luku kohdillaan. Jos joku sattuu bongaamaan luvun 34567, tulee hän saamaan yllärin :)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!