Virtuaaliystäväni

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Vielä tarttee lämmintä

Aamuisin on vielä sen verran kylmä, että mielellään pukee lämmintä ylle. Tein Schachenmayr Emotivosta lämpimän setin itselleni. Lankaa näihin kului 180 grammaa.



Varpaiden lämmittäjäksi päätyi tämä sukkapari, joka on tehty nallesta. En tiedä mikä tuossa nallessa oli  vikana, sillä pitkin matkaa tuli vastaan villanyppyjä, jotka ei varmaan lankaa kuulunut. Suurin osa niistä upposi kyllä piiloon, mutta jonkin verran niitä jäi esiinkin. Lankaa näihin meni 90 grammaa ja malli on otettu kirjasta Sock club, join the knitting adventure.


Ja hei, vielä on jotain lankoja jäljellä myyntilaarissa

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Heijastuksia

Ihastuin netissä pyöriessäni näihin sukkiin ja niiden neulominen on ollut jo kauan mielessä. Toden sanoakseni näiden neulominen on myös ollut kauan työn alla. Viime kesänä aloitetut sukat ovat tuottaneet paljon harmaita hiuksia. Ei siksi, että ohje olisi ollut vaikea taikka langassa jotain vikaa. Takkuileminen on johtunut puhtaasti omasta itsestä, mutta vihdoinkin ne ovat valmiit :D Olen kyllä itsestäni ylpeä, sillä joskus muinoin olisin saattanut heittää nämä työlääntyneenä jo purkukoppaan, mutta onneksi sinnikkyys palkittiin. Värit ovat ihanan kirkkaa, suorastaan räikeät, mutta just mulle passelit. Lankana näissä on sukkapuffan sukkalanka, jota kului 130 grammaa ja puikkoina 2½ ja resoreissa 2. Kuten muutkin omia jalkojaan kuvaavat ihmiset ovat huomanneet, että se ei olekkaan mikään helppo tehtävä. No jonkunlainen kuva kuitenkin minun uusista ihkuista sukista:DD



Lisäsin muuten joitain lankoja tuonne myyntilaariin jos kiinnostaa, niin voipi kurkata:)