Virtuaaliystäväni

torstai 27. joulukuuta 2012

Vuoden viimeiset valmiit

Niin se vaan tämäkin vuosi on kohta päätöksessä. Käsityörintamalla on hiljentynyt tuotokset rauhallisempaan tahtiin vapaa-ajan kutistuttua. Jotain valmista on kuitenkin vielä kirjaamatta. Pukinkonttiin lähteneitä juttuja ja uusia innostuksia kokeillen on luvassa nyt...



Kainuun maakuntalapaset uusissa väreissä ja hieman muokaten


vauvan nuttu, ihanilla napeilla


virkattuja koreja matonkuteista


valoryijy


virkattu nyppymatto (näitä on tehty 2 kappaletta) ja tossut matonkuteista


huovutetut tossut ja yhdet karkasivat ilman kuvausta

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Uusia innostuksia

Onneksi sain tuon kuvatilahommelin kondikseen, sillä onhan blogia vähän kurjaa päivitellä, jos ei kuvia ole näytettäväksi.
Muistaakseni mainitsin syksyllä lähteneeni opiskelemaan, elämänmuutos on ollut ihanaa ja nyt on sitten ensimmäinen työssäoppimisjakso loppusuoralla. Oppipaikaksi valitsin käsityökeskuksen, jossa onkin sitten uusia innostuksen aiheita paikat pullollaan. Neulominen on kotioloissa jäänyt aika vähiin, sillä työpaikasta on kantautunut kotiin muuta puuhaa, joista sitten myöhemmin kerron.
Työpaikka on ollut todella mieluinen ja alla olevasta kuvasta näkyy, mitä kaikkea olen siellä saanut valmiiksi kaiken muun touhun ohella. Paperinen origamilamppu oli mielenkiintoinen ja tarkkuutta vaativa taittelu/liimaustyö. Olenhan saanut töissäkin tehdä mieluisinta harrastusta eli neulomista (joka tosin taitaa nyt nyt jäädä vähän varjoon uusien tuulien puhaltaessa) ja valmiiksi on tullut torkkupeitto ja wingspanhuivi. Jouduin kyllä ottamaan oikein tavallisen neulankin käteen ja ompelemaan huopatossuja ja vieläpä kirjomaankin toiset parit. Omasta mielestä ainakin  onnistuin hyvin, sillä käsin ompelu ja kirjonta ei ole koskaan ollut suurinta herkkua. Viimeisinpänä, mutta ei tosiaankaan vähäisimpänä olen kutonut kangaspuilla ripsiliinan, joka on ihanan PUNAINEN :DD ja sen saan kuulemma ihan omaksi. Kangaspuut innostavat nyt kamalasti ja olenkin jo kaivanut tavararöykkiön alta omat puut esiin ja kantanut matonkuteita selkä vääränä kotiin. Taitaa meillä joulun jälkeen alkaa kolina, kun puut alkavat jauhaa:)


sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kukkii se talvellakin :)

Kyllä niitä kukkia löytää näin pakkasellakin, kun oikein tarkkaan katselee. Nämä kukkaset löytyivät auton tuulilasista... jaahas, eipäs niitä sitten näytteille laitetakkaan. Nyt se iski sama vika kuin muissakin blogeissa tuon kuvatilan suhteen :(

muoks. kiitos Pirjo

Olisihan tuota ollut muutakin näytettävää tuolta neulontapuolelta, mutta kun ei niin ei sitten.

Muoks.




Tämän blogin kirjoittelu taitaa nyt sitten jäädä unholaan, jos ei tuo kuvatouhu palaudu entiselleen. Uusia tuulia en ala opetella. Entiseen malliin käyn kyllä kurkkimassa lukemiani blogeja ja etsiskelen uusia, nyt kun vähäinen aikani ei tuhraannu blogini päivityksiin.

Hyvää jatkoa kaikille lukijoilleni
ja rauhallista Joulun odotusta!